Πέγκυ Ζήνα: «Πριν ανέβω στη σκηνή κάνω τον σταυρό μου»

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα στο Breakfast@Star

Για πάνω από δύο δεκαετίες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελαφρολαϊκού τραγουδιού, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της

Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Με την κόρη τους, Ηλέκτρα, σε θεατρική έξοδο

Λίγο πριν τη συνεργασία της με τον Κώστα Τουρνά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου για την καριέρα της, τις συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει αλλά κι όσα της λέει η κορούλα της, Ηλέκτρα.

Η Πέγκυ Ζήνα διανύει μια από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της!

Η Πέγκυ Ζήνα διανύει μια από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της!

Aφού μίλησε για το νέο της τραγούδι που διασκεύασε, το Θεέ μου κάνε, εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Άννα Βίσση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα. «Δεν μπορώ να πιστέψω πότε η Ηλέκτρα έγινε 11 χρόνων», είπε αρχικά. «Η κόρη μου είναι ένα χαρούμενο παιδί και μου δίνει τη μεγαλύτερη πληρότητα» συνέχισε, τονίζοντας ότι της αρέσει πολύ το καινούργιο τραγούδι της μαμάς της. 

Πέγκυ Ζήνα: Στο θέατρο με την 11 ετών κόρη της, Ηλέκτρα

Κλείνοντας, η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε ότι πριν ανέβει στη σκηνή κάνει τον σταυρό της, κλείνει τα μάτια της και νιώθει ότι της στέλνουν τα αστέρια τους οι πιο αγαπημένοι της άνθρωποι, ιδίως αυτοί που έχουν φύγει από τη ζωή!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top