Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή: Γονείς για πρώτη φορά;

Θα γίνει πατέρας ο τραγουδιστής;

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή:

«Φούντωσαν« ξαφνικά φήμες για νέα εγκυμοσύνη στη showbiz! Συγκεκριμένα, λέγεται πως ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή θα γίνουν γονείς!

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, έκανε πριν από λίγα 24ωρα, την εμφάνισή της στο red carpet των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022, όπου τραγούδησε ο Γιώργος Σαμπάνης και φόρεσε ένα ιδιαίτερα stylish και αποκαλυπτικό φόρεμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Sarri (@iwanna_sarri)

Αν και τα σημάδια της εγκυμοσύνης δεν είναι ακόμα εμφανή, πολλοί ήταν οι ψίθυροι που έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της εντυπωσιακής Ιωάννας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com, η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη είναι έγκυος στο πρώτο τους μωρό και έχει μάλιστα ολοκληρώσει το πρώτο τρίμηνο της κύησής της.

σαρρη σαμπανης περιμένουν παιδί;

σαρρη σαμπανης περιμένουν παιδί

Το περιβάλλον του τραγουδιστή, μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει την ευχάριστη είδηση.

Τα τρυφερά λόγια του Γιώργου Σαμπάνη για τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή

σαμπανης θα γινει μπαμπάς

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του για την Ιωάννα Σαρρή.

«Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους» είχε τονίσει και είχε δηλώσει ερωτευμένος με την Ιωάννα ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top