Αναστασία Περράκη: Η σχέση της με τον Χρήστο Μπίρμπα και το GNTM

Του ευχήθηκε δημόσια «καλή επιτυχία»!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αναστασίας Περράκη στο Πρωινό μας

Έχει μια αρκετά μεγάλη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια, ενώ μετά το διαζύγιό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, έχει αλλάξει κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Αναστασία Περράκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα

Ο λόγος για την Αναστασία Περράκη που ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά, όπου αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και τη σχέση της με τον Χρήστο Μπίρμπα.

«Είμαστε μαζί επτά χρόνια, γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς. Έχει κάνει πράγματα στη μόδα, είναι γνωστό μοντέλο, έχει προσπαθήσει αρκετά στο εξωτερικό και είναι δύσκολα έξω, πάρα πολύ», είπε αρχικά. «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν πριν πολλά χρόνια γιατί εμφανιστήκαμε στο ίδιο σόου κι εγώ περπατούσα μπροστά του, οπότε πιάσαμε ψηλή κουβέντα», συμπλήρωσε για τη σχέση της με τον Χρήστο Μπίρμπα ο οποίος φέτος βρίσκεται σε ρόλο coach στο GNTM 5.

Αναστασία Περράκη: Η αισθησιακή πόζα ανήμερα των γενεθλίων της

«Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, συμβουλεύει ο ένας τον άλλο, είμαστε πολύ υποστηρικτικοί, αυτά είναι πολύ σημαντικά, ο έρωτας φεύγει και ξανάρχεται πιστεύω», πρόσθεσε για τον αγαπημένο της.

Για την κόρη που απέκτησε με τον Μιχάλη Μουρούτσο κι η οποία βρίσκεται στην εφηβεία, ανέφερε: «Σε έναν μήνα η κόρη μου μπαίνει στα 14, είμαστε στην εφηβεία και το περνάμε με τις εξάρσεις και νεύρα, με όσα έχει μια εφηβεία. Στην παιδική ηλικία δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τώρα υπάρχει ένας διάλογος, άσχετα αν υπάρχει κόντρα κάποιες φορές, αλλά υπάρχει διάλογος».

Μπίρμπας - Περράκη: Η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού

Για τις σχέσεις της κορούλας της με τον σύντροφό της, δήλωσε: «Με τον Χρήστο μια χαρά είναι οι σχέσεις της. Εκείνος τη συμβουλεύει, της λέει πράγματα, κάποιες φορές τον ακούει, κάποιες όχι. Εδώ της λέω πράγματα εγώ και νευριάζει. Γενικά είμαστε σε φάση ανταγωνισμού, έτσι δεν ήμασταν όλοι στην εφηβεία;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top