Η «μάχη» της Κατερίνας Στεφανίδη με τα κιλά: «Έφτασα σε σημείο βουλιμίας»

Όσα αποκάλυψε η Χρυσή Ολυμπιονίκης

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Στεφανίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μας έχει κάνει πολλές φορές εθνικά υπερήφανους με τις αθλητικές της επιδόσεις, ενώ συνηθίζει να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της, όσο κι αν αυτές γίνονται θέμα συζήτησης.

Κατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου»

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας, η Κατερίνα ΣτεφανίδηH Χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη «μάχη» με τη βουλιμία, την πρώτη επαφή με τον αθλητισμό και τις διακρίσεις, ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η «μάχη» με τη βουλιμία

«Όταν ήμουν σε πιο μικρή ηλικία πήρα αρχικά κάποια κιλά. Μετά περισσότερα, έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια στη ζωή μου κι ειδικά σε ηλικία 16-17 χρονών. Σταμάτησα για περίπου έξι μήνες τις προπονήσεις», εξομολογήθηκε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κατερίνα Στεφανίδη: προπόνηση και… φασίνα

Μιλώντας για την υποστήριξη της πολιτείας στους αθλητές, τόνισε: «Και στην αποτυχία και στην επιτυχία και στο ενδιάμεσο, μόνος σου είσαι. Εγώ προσωπικά είμαι μαζί με τον άντρα μου, αλλά γενικά είσαι μόνος σου. Ο πρωταθλητισμός έχει μεγάλη μοναξιά».

«Υπάρχουν φορές που έχω σκεφτεί ότι δεν θέλω να βγω για παράδειγμα φωτογραφία με κάποιον που υπό άλλες συνθήκες δε θα χαίρονταν με τους αγώνες. Αλλά όταν έχεις κερδίσει δεν το σκέφτεσαι, γιατί θεωρείς ότι ίσως χαίρονται έστω και λίγο για σένα. Οι πολιτικοί έχουν σταματήσει να έρχονται να μας συγχαρούν ακόμα και στις επιτυχίες μας», πρόσθεσε.

Ο πρωταθλητισμός δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την Κατερίνα Στεφανίδη

Ο πρωταθλητισμός δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την Κατερίνα Στεφανίδη

Η γνωριμία με τον σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ

«Από το 2015 ο Μίτσελ είναι ο προπονητής μου. Γνωριστήκαμε στο μεταπτυχιακό στην Αριζόνα, γίναμε κολλητοί, είχαμε διαφορετικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Τώρα το μετανιώνει που είναι προπονητής μου. Ο Μίτσελ λέει πως δεν είμαι εύκολη αθλήτρια για έναν προπονητή. Τα περισσότερα χρόνια ζούμε έξι μήνες στην Ελλάδα κι έξι μήνες στην Αμερική. Δε μου αρέσουν οι αλλαγές κι η ζωή μας είναι μονίμως αλλαγές» αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη με τον σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ

Η Κατερίνα Στεφανίδη με τον σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ /Φωτογραφία Eurokinissi

«Παντρευτήκαμε μόνοι μας με τον Μίτσελ, δεν ήρθε κανείς. Αφού παντρευτήκαμε κάναμε ένα οικογενειακό πάρτι εδώ κι ένα στην Αμερική για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας. Ξέραμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε γρήγορα κι αφού αρραβωνιαστήκαμε και μιλήσαμε με τους γονείς μας, ο κάθε γονιός ήθελε να κάνουμε τον γάμο στη δική του χώρα. Τότε είπαμε “τέλος θα παντρευτούμε μόνοι μας”. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου», είπε.

Δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο για την Κατερίνα Στεφανίδη!

«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Τώρα είναι το τελευταίο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί σε δύο, τρία χρόνια να χτυπήσει κάποιο καμπανάκι», πρόσθεσε η Κατερίνα Στεφανίδη για την απόκτηση οικογένειας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top