Χρηστίδου: Το σχόλιο όλο νόημα μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη

«Τι να σας πω…. καταλαβαίνετε»

Φορτισμένη ήταν η εβδομάδα που πέρασε για την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, λόγω της δικαστικής τους διαμάχης σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μετά από έναν χρόνο μου ζήτησε τον καναπέ και το ψυγείο»

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες καθώς, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο frontman των Onirama δεν έδινε στην παρουσιάστρια το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ακολουθήσει τη νομική οδό. Ο τραγουδιστής τελικά, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

Ο Μαραντίνης απαντά στη Χρηστίδου για τη διατροφή - Τι λέει ο δικηγόρος του

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά στο δικαστήριο / NDP Photo

Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έξω από το δικαστήριο / NDP Photo

Κατά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου απέφυγε να σχολιάσει εκτενώς όσα διαδραματίστηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε και αρκέστηκε σε μια λακωνική δήλωση όλο νόημα.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου»

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω κι εγώ τώρα, που λέει κι η Φαίη, ε; Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας», δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top