Τέτα Καμπουρέλη: Οι φήμες για αρραβώνα, έναν μήνα μετά το διαζύγιο

Τι απάντησε για τον νέο της σύντροφο

Δείτε τις δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη στο Happy Day

Σε τελετή βραβείων βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Τέτα Καμπουρέλη παρέα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, όπου έκαναν από κοινού δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή»

Μιλώντας για την συνάντησή της με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, η γνωστή αισθητικός αποκάλυψε πως γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του τραγουδιστή.

«Ήταν πολύ ξαφνικό, ήρθε το ζεύγος μαζί, μας περιποιηθήκανε πολύ ωραία, μας κεράσανε γλυκά», είπε για τα γενέθλια του γνωστού τραγουδιστή.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τέτα Καμπουρέλη είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τέτα Καμπουρέλη είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσο για τις φήμες των τελευταίων ημερών που λένε ότι η Τέτα Καμπουρέλη ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί τον νέο της σύντροφο, η ίδια δε θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες: «Όταν είναι θα το μάθετε!», δήλωσε στο Happy Day.

Βασίλης Γκουρούσης & Τέτα Καμπουρέλη σε θεατρική πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2019

Βασίλης Γκουρούσης & Τέτα Καμπουρέλη σε θεατρική πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι μετά από 31 χρόνια κοινής πορείας, η Τέτα Καμπουρέλη με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά διαγύγιο από τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναγράφονταν τα εξής: «Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top