Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα on air

Όταν αναφέρθηκε στους γιους της, δεν μπόρεσε να κρατηθεί

Μία από τις πρώτες καλεσμένες της νέας εκπομπής της ΕΡΤ «Δύο στις 10» ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για τα επαγγελματικά αλλά και για τα προσωπικά της και φυσικά, αναφέρθηκε στους δυο γιους της Κίμωνα και Μάξιμο.

Η ηθοποιός «λύγισε» on air καθώς μιλούσε για τα αγόρια της και παραδέχτηκε ότι είναι χαζομαμά.

συγκινήθηκε On air η κατερίνα παπουτσάκη

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα. 

Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι… Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας… 

Ο Κίμωνας είναι 3,5 και ο Μάξιμος 9.5. Έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι μαγικά παιδάκια, πολύ ευγενικές ψυχές. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε ανθρώπους για ένα αυριανό κοινωνικό πλαίσιο που θα είναι αυτό που ονειρευόμαστε» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top