Τζένη Θεωνά: Για ποιο λόγο της κόπηκε η ανάσα στον τηλεοπτικό αέρα;

Το... πρόβλημα που αντιμετώπισε η ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τζένης Θεωνά

Για την αποχή της από το θέατρο μίλησε η Τζένη Θεωνά σε τηλεοπτική της συνέντευξη το μεσημέρι της Τρίτης. 

Δήμος Αναστασιάδης: Το πρώτο ραντεβού με τη Θεωνά & η φανατική θαυμάστρια

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του παιδιού της, καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, συνδυαστικά με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τον δύσκολο ρόλο της μητέρας και της εργαζόμενης γυναίκας

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τον δύσκολο ρόλο της μητέρας και της εργαζόμενης γυναίκας

«Πιέστηκα πάρα πολύ συναισθηματικά με το παιδί ήταν μία τραυματική εμπειρία το να γυρίσω και να έχουμε άστατες ώρες επαφής. Δεν μπορούσα να τον βάλω σε πρόγραμμα, δεν ήξερε πότε θα με δει, δεν ήξερε πότε θα φύγω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Τζένη Θεωνά: Έτσι της «κατέστρεψε» το βίντεο ο Δήμος Αναστασιάδης

«Έκανα μία επιλογή με βάση τις ανάγκες του παιδιού που ήταν και δικές μου ανάγκες, συναισθηματικά δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Το να είμαι κάθε βράδυ στην παράσταση με γέμιζε πάρα πολύ, το να είμαι κάθε βράδυ με το παιδί είναι επίσης κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ, είναι και οι δύο εξίσου πλούσιες», πρόσθεσε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση Σεσουάρ για δολοφόνους.

Στη συνέχεια η ομορφη ηθοποιός άρχισε να μην αισθάνεται πολύ άνετα και να δυσανασχετεί. Ο λόγος ήταν ότι τη στένευε πολύ ο κορσές που φορούσε, κάτι αντιμετώπισε με χιούμορ χαρίζοντας μοναδικές ατάκες.

Ένα από τα πολύ αστεία βιντεάκια της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη στο Instagram

«Παιδιά είναι τόσο στενός ο κορσές, που νομίζω ότι παθαίνω κρίση πανικού και μου κόβεται η ανάσα αλλά δεν είναι κρίση πανικού, είναι το μπούστο. Κατάλαβες τι μου συμβαίνει τώρα; Δεν υπήρχε άλλη option, αυτό πήρα. Τι να κάνω Χριστέ μου; Μη μου λες "πάρε μια ανάσα", γιατί είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημά μου… Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν. Είμαι σε αυτό το όριο. Ένα μπουρνούζι ρε παιδιά», είπε. 

Τζένη Θεωνά: Το χαϊδευτικό όνομα που την αποκαλεί ο Δήμος Αναστασιάδης

Όπως ήταν φυσικό, οι παρουσιαστές «λύθηκαν» στα γέλια με το «απρόοπτο» που τους έτυχε στη συνέντευξη και την αντίδραση της Τζένης Θεωνά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top