Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει τρισευτυχισμένη με εντυπωσιακό μονόπετρο!

Πότε θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και δεν κρύβουν τη χαρά και την ανυπομονησία τους!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

Πρόσφατα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας στα social media ένα πολύ γλυκό ποστ με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκοστώπουλο, στα νότια προάστια όπου φυσικά έδωσε και εκείνη το «παρών», δήλωσε:

 

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή. Είμαι 6 μηνών. Θα κάνουμε ένα πάρτι για το φύλο του μωρού. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό».

Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Σπυροπούλου

«Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο, απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες... Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σπυροπούλου -Σταθοκωστόπουλος: Το love story, το μωρό και ο γάμος

Το αστραφτερό μονόπετρο και ο γάμος του ζευγαριού

Φυσικά σε αυτή τους την εμφάνιση, δεν πέρασε απαρατήρητο το φαντασμαγορικό μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της μελλοντικής μανούλας, η οποία έλαμπε από ευτυχία!

Και όσον αφορά στον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι: «Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δε θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά». Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Πρώτα θα κάνουμε τη βάπτιση και μετά τον γάμο».

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον προσωπικότ ης λογιαριασμό στα social media:

Eμείς να τους ευχηθούμε από τη μεριά μας, με το καλό να σφίξουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους και να είναι πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top