Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

Τι είπε για τον γάμο της με τον Βασίλης Σταθοκωστόπουλο;

Bίντεο από το Breakfast@Star

Στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκοστώπουλο, στα νότια προάστια έδωσε φυσικά, το «παρών» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σπυροπούλου -Σταθοκωστόπουλος: Το love story, το μωρό και ο γάμος

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, ενώ δε δίστασε να κάνει και τις πρώτες της δηλώσεις.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένουν το πρώτο τους μωράκι 

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένουν το πρώτο τους μωράκι -2

Με λαχανί φόρεμα με παγέτες εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή. Είμαι 6 μηνών. Θα κάνουμε ένα πάρτυ για το φύλο του μωρού. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό.

Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δε θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά. Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top