Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία»

Με μεγάλη χαρά θα έκανα το “Είσαι το ταίρι μου” 20 χρόνια μετά»

Για τη ζωή του, τον ρατσισμό που δέχτηκε, αλλά και για την καλή σχέση που έχει με την εκκλησία μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αλέξης Γεωργούλης: Η επιστροφή στην Ελλάδα και η αλλαγή στην εμφάνισή του

«Δεν πέρασα έντονη εφηβεία, από μικρός έλεγα ότι η αρχή της γνώσης είναι η αμφισβήτηση. Με ενοχλεί όταν υπάρχει αμφισβήτηση για μένα, μόνο για να υπάρχει. Όλα αυτά έρχονται για να προκαλέσουν μία αναμέτρηση και θέλουν να πουν ότι δεν θέλουν να αναγνωρίσουν αυτά που κάνω. Όλα αυτά με αφήνουν όμως αδιάφορο. Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία στο σχολείο. Έλεγαν “βαριέται, είναι χαζός» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής στο «Mega Καλημέρα».

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης: Παραδέχτηκαν πρώτη φορά τη σχέση τους

Στη συνέχεια, μίλησε για το δέσιμο που έχει με τη μητέρα του και για τη σχέση του με την εκκλησία: «Με τη μητέρα μου έχουμε καλές σχέσεις, μου έχει αδυναμία και όταν το είπα σε συνέντευξη, μου… την είπε. Έχω ουσιαστική σχέση με την εκκλησία, με πήγαινε από μικρό και ειδικά σε εκδρομές σε μοναστήρια».

Για το τέλος άφησε το «Είσαι το ταίρι μου» εκφράζοντας την επιθυμία να γίνει remake της σειράς. «Με το “Είσαι το ταίρι μου” εγώ έχω καψούρα μεγάλη. Εκτός του ότι θέλω να ξαναδουλέψω με τη Βίκυ Σταυροπούλου, θέλω να ξαναδουλέψουμε ως Σωτήρης και Στέλλα. Με μεγάλη χαρά θα έκανα το “Είσαι το ταίρι μου” 20 χρόνια μετά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top