Καζάκος - Καρέζη: Ο λιτός γάμος & το γαμήλιο γλέντι στη βεράντα τους

Γιατί είχαν καλέσει τον ηθοποιό στο αστυνομικό τμήμα πριν παντρευτεί

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι «φτωχότερος» από χθες Τρίτη 13/9, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Κώστας Καζάκος. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός κατέληξε ύστερα από σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Κώστας Καζάκος: Ο θυελλώδης έρωτας με την Τζένη Καρέζη

Σίγουρα ένας μεγάλος σταθμός στη ζωή του Κώστα Καζάκου ήταν ο θυελλώδης έρωτάς του με τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Τζένη Καρέζη με την οποία και απέκτησε τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του, Κωνσταντίνος, στο νοσοκομείο

Όλα ξεκίνησαν από τα γυρίσματα της ταινίας «Κονσέρτο για Πολυβόλα» της Φίνος Φιλμ. Οι δυο τους έγιναν κινηματογραφικό ζευγάρι αλλά δεν άργησαν να γίνουν και ζευγάρι στη ζωή.

ο γάμος του καζάκου με την καρέζη

Τζένη Καρέζη & Κώστας Καζάκος στην ταινία «Κοντσέρτο για πολυβόλα» (1967) - Φωτογραφία: Φίνος Φιλμ 

 Κώστας Καζάκος: Το ΚΚΕ, η Αντίσταση και η σύλληψη της Καρέζη στη Χούντα

Ο γάμος της καρέζη και του καζάκου

Τζένη Καρέζη και Κώστας Καζάκος στην ταινία Αγάπη και Αίμα -1968/φωτογραφία Φίνος Φιλμ

Λίγο μετά, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στις 5 Αυγούστου του 1968, Κώστας Καζάκος και Τζένη Καρέζη παντρεύτηκαν και ο γάμος τους ήταν απλός. Όπως και η ζωή τους. Το ζευγάρι έκανε μία λιτή τελετή με καλεσμένους λίγους συγγενείς και φίλους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κατέβηκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε στην εκκλησία με τα πόδια μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που χαίρονταν με τη χαρά τους. Μουσικά όργανα τούς συνόδευαν μέχρι να φτάσουν στην εκκλησία.

Η Τζένη Καρέζη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο μίνι νυφικό της, ενώ τα λευκά λουλούδια στα μαλλιά της πρόσθεταν μία ρομαντική πινελιά. Ο έρωτάς της με τον Κώστα Καζάκο άλλωστε είχε κάτι από παραμύθι.

Μία σπάνια φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι που διοργάνωσαν στο διαμέρισμά τους στα Ιλίσια μετά το μυστήριο του γάμου, έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram με φωτογραφίες αρχείου ο δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στη βεράντα του σπιτιού του ζευγαριού και ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρίσκονται και οι Φιλοποίμενας Φίνος. Ακριβώς πίσω από τον σκηνοθέτη διακρίνεται ο σημαντικός σκηνογράφος και ενδυματολόγος Γιάννης Καρύδης με τον οποίο η Καρέζη συνεργάστηκε για πολλά χρόνια, καθώς εκείνος ήταν που ανέλαβε τα σκηνικά και τα κοστούμια σε έντεκα θεατρικές παραστάσεις της.

Κώστας Καζάκος: Ο λόγος που τον είχε καλέσει η αστυνομία λίγο πριν το γάμο του με την Τζένη Καρέζη

Πριν παντρευτούν με την Τζένη Καρέζη, είχαν φωνάξει τον Κώστα Καζάκο στο αστυνομικό τμήμα.

«Με φώναξαν εκεί στο τμήμα. ‘’Τι δουλειά έχεις εσύ με το κορίτσι μας’’; Μπα… ‘’Ποιο κορίτσι;’’ του λέω. Μίλαγε σαν να ήταν θετός της πατέρας. Έβαλα τα γέλια, δεν το πήρα σοβαρά» είχε εξομολογηθεί πρόσφατα ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top