Βίκυ Καγιά για GNTM 5: «Είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά»

Όσα είπε η fashion expert λίγο πριν τη σημερινή πρεμιέρα του Shopping Star

Δείτε όσα είπε η Βίκυ Καγιά στο Breakfast@Star

Για τη μεγάλη πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του Shopping Star, σήμερα Δευτέρα στις 15:50 στο Star, μίλησε στο Breakfast@Star η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η παρουσιάστρια και fashion expert μίλησε για την πρόσφατη εμπειρία που είχε στο Φεστιβάλ της Βενετίας, καλεσμένη γνωστού Οίκου προϊόντων ομορφιάς, όπως είχε κάνει και πέρυσι.

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην πέμπτη σεζόν του GNTM

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην πέμπτη σεζόν του GNTM

Για την έβδομη σεζόν του επιτυχημένου προγράμματος του Star, Shopping Star, δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, δεν το περίμενα ποτέ να φτάσουμε στον έβδομο χρόνο. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό και πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ στον κόσμο». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει εμπνευστεί από αρκετές συμμετέχουσες του παιχνδιού, ενώ έχει ζητήσει vintage κομμάτια από διάφορες παίκτριες που δεν της τα έδωσαν ποτέ, αφού πολλά από αυτά ήταν κειμήλια! Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι από τώρα φτιάχνει... γκαρνταρόμπα για τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο, αλλά και για τον εαυτό της.

Βίκυ Καγιά: Μίλησε για την επιστροφή της στον νέο κύκλο του GNTM

Για τις τεράστιες ανατροπές που έρχονται στον πέμπτο κύκλο του GNTM που κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε η κριτής και παρουσιάστρια. «Όλα είναι αλλιώς, γιατί είναι κι η μόδα αλλιώς... Ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής. Είμαστε πολύ πιστοί σε αυτό που πρεσβεύει ο καθένας, γιατί αν δε λες την αλήθεια δε θεωρώ ότι περνάει απέναντι σωστά. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά, κι όταν θα πάνε πάρα πολύ καλά θα χαρώ ακόμα παραπάνω!», δήλωσε σχετικά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top