Βίκυ Καγιά: Μίλησε για την επιστροφή της στον νέο κύκλο του GNTM

«Η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου με έχουν συγκινήσει»

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας του Star και η Βίκυ Καγιά επιστρέφει ανανεωμένη και λαμπερή στο Greece’s Next Top Model.

Βίκυ Καγιά: Οι βουτιές με την κόρη της, Μπιάνκα πριν την πρεμιέρα του GNTM

Η fashion expert πανέτοιμη και λαμπερή ανυπομονεί για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Λίγο πριν συμβεί αυτό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» για την επιστροφή της στο GNTM.

Bίκυ Καγιά: Η ultra chic εμφάνιση στη βάπτιση του γιου της Μ. Κατράντζου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

«Δε θέλω να προσβάλλω τα αγόρια, τα αγαπώ πάρα πολύ τα αγόρια τα μοντέλα, αλλά η αγορά τους είναι πολύ πιο περιορισμένη από την γυναικεία αγορά. Αυτή τη στιγμή άνοιξε η ψαλίδα σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουμε τους πάντες! Ο ανταγωνισμός λοιπόν χτυπάει κόκκινο. Νιώθω πάρα πολύ αγωνία, νιώθω ταπεινή, νιώθω ήρεμη. Έχω μια αποστολή πολύ συγκεκριμένη να εκπληρώσω και έχω γυρίσει για αυτά τα κορίτσια που αξίζουν, για αυτά τα κορίτσια που θέλουν πραγματικά αυτή την καριέρα και το λέει η ψυχή τους να γίνουν μοντέλα».

Βίκυ Καγιά - Γιώργος Καράβας: Πού πήγαν οι κριτές του GNTM 5;

«Θέλω να πω ότι η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου με έχουν συγκινήσει… πιο βαθιά και από το βαθιά! Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ούτε και είναι ποτέ δεδομένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγωνιώ και δεν καρδιοχτυπώ και γω για να πάνε όλα καλά. Αν δε δοκιμάσουμε λιγάκι πέρα δώθε και δεξιά και αριστερά, δεν θα ξέρουμε ποτέ πραγματικά ποια είναι η αληθινή μας ταυτότητα και που θέλουμε να βρισκόμαστε», συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top