«Η επιτομή της αρχοντιάς» - Το «αντίο» των stars στη βασίλισσα Ελισάβετ

Αστέρες ανά τον κόσμο αποχαιρετούν τη μακροβιότερη μονάρχη

Οι celebrities ανά τον κόσμο αποχαιρετούν τη βασίλισσα Ελισάβετ/βιντεο Breakfast@star

Σε πένθος «βυθίστηκε» η Μεγάλη Βρετανία μετά την είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η μακροβιότερη μονάρχης «άφησε» την τελευταία της πνοή στα 96 της χρόνια και celebrities από κάθε γωνιά της Γης εκφράζουν τη θλίψη τους γι’ αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Η ελληνική showbiz αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ηθοποιοί και μουσικοί έχουν κατακλείσει τα social media με αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

 

Βασίλισσα Ελισάβετ: 10ήμερο πένθος στη Βρετανία–Τι ακολουθεί τον θάνατό της

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Sir Elton John

Ένας εξ αυτών και ο Sir Elton John, o οποίος είχε αναπτύξει μια προσωπική σχέση με την βασίλισσα Ελισάβετ:  «Μαζί με το υπόλοιπο έθνος, θλίβομαι βαθύτατα μαθαίνοντας την είδηση του θανάτου της Μεγαλειότητάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ. Αποτελούσε πηγή έμπνευσης και ηγήθηκε της χώρας σε ορισμένες από τις πιο σημαντικές και σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας, με χάρη, ευπρέπεια και αυθεντική στοργική ζεστασιά. Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα και θα μου λείψει πολύ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Helen Mirren

Το δικό της «αντίο» είπε και η Helen Mirren, η οποία την υποδύθηκε στη μεγάλη οθόνη κερδίζοντας το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου. «Θρηνούμε μια γυναίκα, που, με ή χωρίς το στέμμα, ήταν η επιτομή της αρχοντιάς».

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

Mick Jagger

 «Για όλη μου τη ζωή η Αυτού Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' ήταν πάντα εκεί. Στην παιδική μου ηλικία μπορώ να θυμηθώ ότι έβλεπα τα highlights του γάμου της στην τηλεόραση. Τη θυμάμαι σαν μια όμορφη κοπέλα, την πολύ αγαπημένη γιαγιά του έθνους. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στη βασιλική οικογένεια», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Ελισάβετ ο Mick Jagger.

Daniel Craig

 «Όπως τόσοι άλλοι, λυπήθηκα βαθύτατα στο άκουσμα της είδησης και οι σκέψεις μου στη βασιλική οικογένεια και όλους εκείνους που την αγαπούσαν. Αφήνει πίσω ασύγκριτη κληρονομιά και η απώλειά της θα είναι αισθητή».

Paul McCartney

 «Ο Θεός να ευλογεί τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη. Ζήτω ο βασιλιάς!», έγραψε το «σκαθάρι» των Beatles.

Ozzy Osbourne

«Πενθώ όπως και όλη χώρα μου λόγω του θανάτου της σπουδαίας βασίλισσάς μας. Με βαριά καρδιά, δηλώνω ότι είναι καταστροφική η σκέψη της Αγγλίας χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ Β΄», ήταν το μήνυμα του Ozzy Osbourne.

Kris Jenner

«Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Chris Jenner, προσθέτοντας ότι «πάντα θα τη θυμόμαστε ως μία από τους μεγαλύτερους ηγέτες που έχει δει ποτέ ο κόσμος μας».

Sylvester Stalone

«Ας αναπαυθεί εν ειρήνη αυτή η ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Ο κόσμος δε θα ξαναδεί άλλη σαν αυτήν… », έγραψε ο Sylvester Stalone.

Andrea Bocelli

«Ήταν προνόμιο που είχα την ευκαιρία να τραγουδήσω για την Μεγαλειότητά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ, σε αρκετές περιστάσεις. Μου προκαλεί μεγάλη θλίψη η είδηση του θανάτου της. Χάσαμε μια ξεχωριστή προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας: μια εξαιρετική γυναίκα, έναν χαρισματικό ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας», έγραψε η Andrea Bocelli.

Tom Jones

«Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν μια διαρκής παρουσία και πηγή έμπνευσης σε όλη τη ζωή μου. Ήταν μια ήρεμη δύναμη σε δύσκολους καιρούς, η αφοσίωσή της ήταν άψογη και η προσήλωσή της στο καθήκον ασυναγώνιστη. Είναι τιμή και ευλογία που έζησα την περίοδο της βασιλείας της», έγραψε ο «Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν μια διαρκής παρουσία και πηγή έμπνευσης σε όλη τη ζωή μου. Ήταν μια ήρεμη δύναμη σε δύσκολους καιρούς, η αφοσίωσή της ήταν άψογη και η προσήλωσή της στο καθήκον ασυναγώνιστη. Είναι τιμή και ευλογία που έζησα την περίοδο της βασιλείας της».

Andrew Lloyd Webber

«Σε όλη τη ζωή μου, η βασίλισσα υπήρξε η σταθερή άγκυρα όχι μόνο της Βρετανίας και της αγαπημένης Κοινοπολιτείας μας, αλλά και πηγή έμπνευσης για όλον τον κόσμο». «Θα μείνει στη μνήμη μας ως ανιδιοτελής φάρος αγάπης, κατανόησης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπό μας, ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκεύματος», έγραψε ο Andrew Lloyd Webber.

Victoria Beckham


«Σήμερα είναι μια πολύ θλιβερή μέρα όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο της αγαπημένης μας Μονάρχη, της Αυτής Μεγαλειότητος της Βασίλισσας», έγραψε η Victoria Beckham.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top