Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποχώρηση από την Καινούργιου & ο γάμος με την Τούνη

«Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα»

Πολλές αλλαγές υπάρχουν φέτος στο τηλεοπτικό τοπίο. Μια από αυτές είναι και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου και πλέον τον βλέπουμε στο «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου.

Επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την εκπομπή της

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε στο Happy Day γι’ αυτή την αλλαγή στους συνεργάτες της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση με τον Δημήτρη. Χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δε συζητήσαμε κάτι μαζί, απλά τις αποφάσεις καμιά φορά τις παίρνουν και οι πιο πάνω. Δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής. Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα και η απόφαση ήταν αυτή. Αγαπώ πολύ τον Δημήτρη και χαίρομαι που είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τέλος από τη «Super Κατερίνα» - Πού θα τον δούμε;

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούριες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση» είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.


Τι είπε για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη και τον γάμο τους

Η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη διανύει τον 5ο μήνα της κύησης και όπως είναι φυσικό βρίσκονται σε μια γλυκιά αναμονή.

Τούνη: Η έκπληξη στον Αλεξάνδρου και οι δηλώσεις για το όνομα του μπέμπη

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον.
Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν», πρόσθεσε και αποκάλυψε πως στο μέλλον θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά.»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top