Κατσαφάδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο μαγαζί της

Όσα είπε αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star

Θύμα διάρρηξης στο κατάστημά της στο Περιστέρι έπεσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Διέρρηξαν το κατάστημά της στο Περιστέρι

Συγκεκριμένα άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του μαγαζιού της και έκλεψαν πολλά από τα προϊόντα της με την ίδια να αποκαλύπτει τα δυσάρεστα μέσω instagram το πρωί της Τετάρτης.

«Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να πάρετε τις κρέμες;;; Θα σας τις έδινα δωρεάν.Οι κρέμες μας είναι κοσμήματα τελικά! Μα να μπείτε για τα La vie en Rose; Πρώτη φορά βλέπω διάρρηξη ψυγείου, αλήθεια», ήταν η ψύχραιμη αντίδρασή της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ντοκουμέντο από τη διάρρηξη του μαγαζιού της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι

Ντοκουμέντο από τη διάρρηξη του μαγαζιού της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star πρόβαλε πριν από λίγο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι δράστες μπαίνουν στο μαγαζί και το αδειάζουν.

«Είμαστε πολύ κοντά στο να βρεθούν, γιατί δεν ήταν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ήταν πολύ άνετοι, δε φορούσαν κουκούλες, ήταν τα πρόσωπά τους σχεδόν εμφανή. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι ένας κλέφτης πήγε να μας κλέψει μια κόκκινη μπλούζα. Άνοιξαν κατευθείαν, πήγαν προς τα ψυγεία και διάλεξαν τους καλύτερους κωδικούς, δεν είναι δηλαδή ότι πήραν σαπουνάκι ή άλλα είδη περιποίησης», δήλωσε αποκλειστικά στο Star η επιχειρηματίας.

«Με χειρουργικές κινήσεις το έκαναν. Έσπασαν αμέσως την τζαμαρία, παρότι υπήρχαν κάμερες παντού και πήγαν κατευθείαν στη λεία τους. Μέσα σε πέντε λεπτά είχαν πάρει τόνους καλλυντικών και μάλιστα ήταν πάρα πολύ βαριές οι μαύρες σακούλες σκουπιδιών που τα έβαλαν που με δυσκολία βγήκαν έξω από την πόρτα για να φύγουν τρέχοντας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό το κόστος της ζημιάς ανέρχεται στα 26.000 ευρώ, αφού η λεία των διαρρηκτών, κατά τα λεγόμενα της ιδιοκτήτριας, ήταν 500 κρέμες αξιας περίπου 50 ευρώ η μία.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top