Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συναυλία στη Γλυφάδα για τη μνήμη του

40 ημέρες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή

Κοσμοσυρροή στην κηδεία του τραγουδιστή

Συναυλία διοργανώνεται στις 26 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Γλυφάδας για τη μνήμη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς 40 ημέρες μετά τον θάνατό του.

O γνωστός μουσικοσυνθέτης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ιλένια Ουίλιαμς: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον πατέρα της, Ρόμπερτ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Μπέσσυ Αργυράκη, η Σοφία Βόσσου, ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, η Σοφία Αρβανίτη και πολλοί ακόμα τραγουδιστές είπαν το «ναι» στην πρόταση του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου για να συμμετάσχουν στην τιμητική βραδιά.

Η πρόταση για τη μεγάλη συναυλία έγινε στον Δήμο Γλυφάδας από τους ίδιους τους φίλους του, τους καλλιτέχνες σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Και ο δήμαρχος, βλέποντας τη μεγάλη ευαισθησία και αγάπη που είχαν όλοι απέναντι στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, δέχτηκε να γίνει η συναυλία-αφιέρωμα 40 ημέρες μετά τον θάνατό του. Σαν ένα μουσικό μνημόσυνο, στο οποίο όλοι θα ήθελαν να του πουν ένα τραγούδι για να φτάσει μέχρι τους ουρανούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς δέχτηκε με χαρά να γίνει η συναυλία αυτή, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε και την πολυαγαπημένη του κόρη Ιλένια να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια που αγαπούσε ο πατέρας της και έλεγαν συχνά μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top