Αναστασοπούλου: Η αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ, η νέα αρχή και ο σύντροφός της

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια!

Μαρία Αναστασοπούλου: 15 χρόνια μετά, έκλεισε με δάκρυα την εκπομπή της «Σήμερα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε μία σπάνια ανάρτηση με τον σύντροφό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Αν και το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια, σπάνια τούς βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις ή ποζάρουν μαζί για τα social media.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η παρουσιάστρια που πλέον ανήκει στο δυναμικό του Ant1, έκανε μία εξαίρεση και δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της.

Δείτε την ανάρτησή της:

μαρια αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου έχει σχέση εδώ και 8 χρόνια με τον Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος είναι επίσης δημοσιογράφος και οι δυο τους συνεργάζονταν για μεγάλο διάστημα, στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3, «Παιδιά της Αλλαγής». Ο Κολοκυθάς ήταν μάλιστα ο αρχισυντάκτης της εκπομπής τότε.

«Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένα άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Dot».

Η Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

Η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία «μετακόμισε» και επίσημα στον Ant1 από τον ΣΚΑΪ και φέτος θα τη δούμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Γιώργος Παπαδάκης: Ξυρίζει μέχρι και μουστάκι για χάρη της Αναστασοπούλου!

«Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top