Linda Evangelista: «Αυτό δεν είναι το πηγούνι και ο λαιμός μου»

Όσα είπε για το τελευταίο της εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό

Δείτε βίντεο για τη Linda Evangelista από το Breakfast@Star

Τη Linda Evangelista επέλεξε η βρετανική Vogue για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου.

Το εξώφυλλο στη Vogue θύμισε τις παλιές, ένδοξες στιγμές της Linda Evangelista

Το αντικείμενο συζήτησης με το top model από τα 90s, δε θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από τις πλαστικές που παραμόρφωσαν το πρόσωπό της, ένα από τα πιο περιζήτητα στον χώρο του μόντελινγκ.

Linda Evangelista: Αποκάλυψε τα σημάδια της... παραμόρφωσής της!

Η 57χρονη έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές κι έχει παραδεχτεί ότι το έχει μετανιώσει. Μάλιστα, για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης, έκανε γνωστό ότι χρειάστηκε να κολλήσει στο πρόσωπό της ειδικά αυτοκόλλητα, ώστε να «διορθωθούν» μερικά σημεία και να γράφει ωραία στον φακό.

«Το πηγούνι μου και ο λαιμός μου δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε τον Φεβρουάριο σχετικά με το γεγονός ότι «ντρέπεται» για την εικόνα της, πλέον, η Evangelista δήλωσε ότι ακόμα προσπαθεί να αγαπήσει τον εαυτό της μετά τους μήνες που πέρασε με κατάθλιψη, για το πώς αλλοιώθηκε έτσι η εικόνα της.

Η χρήση των ειδικών αυτοκόλλητων «φρόντισε τις ανασφάλειές της», ώστε να αισθάνεται αυτοπεποίθηση για να κάνει αυτό που της αρέσει.

Η τέλεια εικόνα της Linda Evangelista ανήκει στο παρελθόν!

Η τέλεια εικόνα της Linda Evangelista ανήκει στο παρελθόν! /Φωτογραφία AP Images

Το πρώην μοντέλο είπε στη Vogue: «Δεν μπορώ να περπατάω με ταινίες κι ελαστικά παντού. Ξέρετε κάτι, προσπαθώ να με αγαπήσω έτσι όπως είμαι. Αλλά όσον αφορά τις φωτογραφίες... Κοιτάξτε, πάντα πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να δημιουργούμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Νομίζω επιτρέπεται. Επίσης, (τα αυτοκόλλητα) φρόντισαν τις ανασφάλειές μου σε αυτές τις φωτογραφίες, οπότε έπρεπε να κάνω αυτό που μου αρέσει».

Linda Evangelista: «Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά» - Η ανάρτηση του top model

Αν και το 57χρονο παγκοσμίου φήμης μοντέλο, θεωρούσε ότι τα χρήματα που έδωσε για πλαστικές επεμβάσεις θα ήταν μία «επένδυση» αποδείχθηκε τελικά... η καταστροφή της.

Όπως αποκάλυψε τον περασμένο χειμώνα, οι επεμβάσεις που έκανε είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα και οι παρενέργειες είναι εμφανείς, καθώς έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της. Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση διεκδικώντας 50εκατ. δολάρια από τους γιατρούς που την έκαναν αγνώριστη.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Evangelista αποκάλυψε το... πραγματικό της πρόσωπο στο περιοδικό People

Τέλος, αναφέρει πως μετάνιωσε για όλα όσα έκανε στον εαυτό της και δηλώνει πλέον κατά των πλαστικών επεμβάσεων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top