Amber Heard: Με νέα νομική ομάδα ασκεί έφεση κατά του Johnny Depp

Χωρίς τη διάσημη δικηγόρο Elaine Charlson Bredehoft στο πλευρό της

Δείτε βίντεο για την Amber Heard από το Breakfast@Star

Νέα νομική ομάδα προσέλαβε η Amber Heard για να αντιμετωπίσει εκ νέου τον Johnny Depp στα δικαστήρια.

Amber Heard: Άσκησε έφεση μετά τη δίκη που δικαίωσε τον Johnny Depp

Παρά το γεγονός ότι η δίκη έφτασε στο τέλος της, η κόντρα των δύο ηθοποιών και πρώην συζύγων δε σταματάει εδώ. Η απόφαση του δικαστηρίου δε βρίσκει σύμφωνη τη Heard, η οποία σκοπεύει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποδείξει ότι δεν έλεγε ψέματα.

Η δικηγόρος Elaine Charlson Bredehoft με την Amber Heard

Η δικηγόρος Elaine Charlson Bredehoft με την Amber Heard /Φωτογραφία AP Images

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος της ηθοποιού στo People, θα ασκήσει έφεση όμως στο πλευρό της δε θα βρίσκεται η Elaine Charlson Bredehoft, η οποία την εκπροσώπησε στη δικαστική διαμάχη στο Fairfax της Βιρτζίνια.

Πριν παραιτηθεί από την υπόθεση, η νομική σύμβουλος δήλωσε: «Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να δώσω τη σκυτάλη. Έχω υποσχεθεί στην Amber και την ομάδα της την πλήρη συνεργασία μου και τη βοήθειά μου σε κάθε στάδιο, όσο προχωρούν προς την επιτυχία».

Amber Heard για Depp: «Τον αγαπώ ακόμη - Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

Στη θέση της η Heard προσέλαβε τον David L. Axelrod και τον Jay Ward Brown, με τον Ben Rottenborn να συνεχίζει ως σύμβουλος. Σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν: «Χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε την κα Heard σε αυτήν την έφεση, καθώς πρόκειται για μια υπόθεση με σημαντικές επιπτώσεις στην Πρώτη Τροποποίηση για κάθε Αμερικανό. Είμαστε βέβαιοι ότι το δικαστήριο θα εφαρμόσει σωστά τον νόμο, θα ανατρέψει την απόφαση κατά της κας Heard και θα επιβεβαιώσει εκ νέου τις θεμελιώδεις αρχές της Ελευθερίας του Λόγου».

Η τελευταία φορά που η Amber Heard συνάντησε τον Johnny Depp ήταν στις δικαστικές αίθουσες

Η τελευταία φορά που η Amber Heard συνάντησε τον Johnny Depp ήταν στις δικαστικές αίθουσες /Φωτογραφία AP Images

Θυμιζουμε ότι την 1η Ιουνίου το επταμελές δικαστήριο εξέδωσε την ετυμηγορία του, υποστηρίζοντας ότι η Amber Heard δυσφήμισε με άρθρο της στην εφημερίδα Washington Post τον Johnny Depp, παρά το γεγονός ότι δεν ανέφερε το όνομά του. Του επιδικάστηκαν 15 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, ενώ η πρώην σύζυγός του κέρδισε μια από τις τρεις ανταγωγές της για συκοφαντική δυσφήμιση και της απονεμήθηκαν δύο εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top