Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση για τη μήνυση που του έκανε εκκλησιαστικό site

«Αν χρειαστεί θα πάω στο δικαστήριο και θα δικαιωθώ»

Δείτε παλιότερες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα στο Happy Day

Την απάντησή του έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη μήνυση που δέχτηκε από εκκλησιαστική ιστοσελίδα για την ανάρτηση που έκανε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Δηλώσεις Μπιμπίλα για Λιγνάδη: «Η ελληνική κοινωνία έχει μείνει έκπληκτη»

Όπως έγραψε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ στο Facebook: «Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρεπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγια είναι;».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα που προκάλεσε αντιδράσεις

Με αφορμή αυτήν την ανάρτηση, το ekklisiaonline ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα».

Τα έβαλε με τον Σπύρο Μπιμπίλα γνωστό εκκλησιαστικό site

Τα «έβαλε» με τον Σπύρο Μπιμπίλα γνωστό εκκλησιαστικό site /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Την επόμενη ημέρα ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε μέσω της εφημερίδας On Time: «Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.ά. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα κι εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει στροφή στο... μόντελινγκ!

Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε κι ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη». δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top