Μάρα Δαρμουσλή: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση από τον σύζυγό της

Οι τρυφερές ευχές του Βασίλη Τσατσάκη και το βίντεο με τον γιο τους

Ένα υπέροχο καλοκαίρι περνάει η Μάρα Δαρμουσλή, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη και τους δυο γιους της. 

Δαρμουσλή: Η επική ατάκα του γιου της όταν του είπε για την εγκυμοσύνη της

Απόλυτη προτεραιότητα για την ηθοποιό και τον σύζυγό της είναι τα παιδιά τους, γι' αυτό φροντίζουν να μην τους λείψει τίποτα.

Με αφορμή τα γενέθλιά της που τα γιόρτασε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, αλλά και την ονομαστική της εορτή, ο αγαπημένος της, της έκανε μια γλυκιά αφιέρωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μάρα Δαρμουσλή: «Περάσαμε κορωνοϊό με τον μικρό, πριν σαραντίσουμε»

«Πέρσι τέτοια μέρα με φουσκωμένη την κοιλιά (την δίκη σου ) κάναμε σχέδια και υποθέσεις για το πως θα είναι η ζωή μας του χρόνου, λοιπόν του χρόνου έφτασε και δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα ποιο τρέλα σενάρια μου ,και για όλα αυτά που ζούμε και αυτά που θα ζήσουμε είσαι μόνο εσύ αιτία. Να σε χαιρόμαστε Μάρα μου να είσαι πάντα καλά με υγεία και κουράγιο για να μας φωτίζεις τον δρόμο της ευτυχίας μας. Μιχάλης & Βασίλης», έγραψε, δημοσιεύοντας παράλληλα ένα βίντεο με τη Μάρα Δαρμουσλή να παίζει με τον μικρό τους γιο.

 

 

Αλλά και το μωράκι της, της έκανε μια μεγάλη έκπληξη που τη γέμισε χαρά. «Χρόνια μου πολλά και το πρώτο μου δώρο το πήρα την παραμονή..τι κι αν με το αριστερό σου χέρι μου τραβάς το μάγουλο μπήγοντας τα νυχάκια σου στο πρόσωπό μου,στο αριστερό μου μάγουλο με σφίγγεις και με τα χειλάκια σου μου δίνεις το πρώτο αυθόρμητο ρουφηχτό φιλί..κι εγώ σ'αγαπώ κι ας μου το πες χωρίς λόγια..και ναι κλαίω από ευτυχία και αγάπη μικρό μου χαμογελαστό πλασματάκι!Τόσο υπέροχη έκπληξη εχω να ζήσω από τότε που ο αδελφός σου με παραπλάνησε για να μου κάνουν το καλύτερο πάρτι-έκπληξη στην παραλία,ήταν δεν ήταν 5 χρονών,ακόμα φυλάω ενα βότσαλο από το μέρος...Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Και του χρόνου!», έγραψε η τρυφερή μανούλα κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει με το αγοράκι της. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top