Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου για τη γιορτή και τα γενέθλια της κόρης της

Η αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Άντζελα Γκερέκου στην Ελένη Μενεγάκη

Διπλή χαρά για την Άντζελα Γκερέκου παρά το πένθος της, αφού η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου είχε ανήμερα της Παναγίας τα γενέθλια αλλά και την ονομαστική της γιορτή.

Γκερέκου - Βοσκοπούλου: Συγκινημένες στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

Η δημοφιλής ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ που λατρεύει την κόρη της, κοινοποίησε φωτογραφίες στο Instagram από όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος βρισκόταν στη ζωή. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο πώς την αποκαλούσε ο σπουδαίος ερμηνευτής. 

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου στο Α' Νεκροταφείο για το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου στο Α' Νεκροταφείο για το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγιάς έλεγε ο μπαμπάς σου… Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κι αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη και Ευλογημένη καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί…», έγραψε στην ανάρτησή της που ήταν αφιερωμένη στη Μαρία Βοσκοπούλου.

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν για την Γκερέκου: Η επέτειος γάμου με τον Τόλη

Για την ηθοποιό και την κόρη της που επίσης ασχολείται με την υποκριτική, η απώλεια του τραγουδιστή είναι ιδιαίτερα δύσκολη. «Όσοι έχουν χάσει πολύ αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι. Αλλά θα βρούμε δύναμη και βρίσκουμε δύναμη», είχε εξομολογηθεί η πρωταγωνίστρια στο παρελθόν. Πρόσφατα τίμησε τον σύζυγό της για την επέτειο του γάμου τους, αναρτώντας φωτογραφία από το μυστήριο και κάνοντας πλήθος κόσμου να συγκινηθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top