Anne Heche: Οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram πριν από το τροχαίο

Σε μηχανική υποστήριξη η γνωστή ηθοποιός

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Anne Heche

Η ηθοποιός Anne Heche που τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητο της στο Λος Άντζελες, είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρή. Για αυτόν τον λόγο, η οικογένειά της συντρετριμμένη αποφάσισε να την αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη

Πέθανε η Anne Heche: Την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα υποστήριξης

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους το πρωί της Παρασκευής, η 53χρονη ηθοποιός παραμένει σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια επιθυμούσε.

Η Anne Heche σε μια από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις της

Η Anne Heche σε μια από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις της /Φωτογραφία AP Images

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για ανάρρωση της Anne, όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου που τη φρόντισαν. Δυστυχώς λόγω του τροχαίου, υπέστη σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο, παραμένει σε κώμα και δεν αναμένουμε ότι θα ζήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας. 

Anne Heche: Η πρώτη αντίδραση της Ellen DeGeneres για τον θάνατό της

Οι τελευταίες αναρτήσεις στο Instagram

Στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο, βλέπουμε τη Heche να χαμογελάει ενώ βρίσκεται στο πλατό μιας ταινίας με τον Joey Lawrence και τη σύζυγό του Samantha Cope Lawrence. «Καλές στιγμές στα γυρίσματα με τους Lawrence Bros!» έγραφε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Την προηγούμενη ημέρα, στις 13 Ιουλίου, η γνωστή ηθοποιός είχε ανεβάσει κι ένα βίντεο από τα γυρίσματα. «Η καλοκαιρινή μου δουλειά!», έλεγε χαρούμενη, δείχνοντας το πουά καλοκαιρινό φόρεμα και το κρεμ καπέλο που φορούσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top