Olivia Newton-John: Η κόρη της την αποχαιρέτησε μέσα από ένα τρυφερό βίντεο

Δείτε την ανάρτηση της Chloe Lattanzi στο Instagram

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Olivia Newton-John

Νέο βιντεάκι αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας της Olivia Newton-John, πόσταρε η Chloe Lattanzi στο Instagram.

Στην ανάρτησή της, η 36χρονη μουσικός έγραψε απευθυνόμενη στην αείμνηση σταρ: «Είσαι η μαμά-φάρος μου. Το ασφαλές μέρος μου. Ο χώρος στην καρδιά μου. Ήταν τιμή μου και συνεχίζει να είναι τιμή μου να είμαι το μωρό σου και η καλύτερη φίλη σου. Είσαι ένας άγγελος στη γη κι όλοι όσοι έχεις αγγίξει είναι ευλογημένοι. Σε αγαπώ για πάντα εσένα που μου έδωσες ζωή, δασκάλα μου, μαμά μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της. 

Olivia Newton-John: Έφυγε από τη ζωή η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια

Στο βιντεάκι βλέπουμε μαμά και κόρη να τραγουδούν μαζί το τραγούδι Window In The Wall, το οποίο κυκλοφόρησε σε single το 2021.

Δείτε την ανάρτησή της Chloe Lattanzi

Υπενθυμίζεται, ότι η σταρ της ταινίας Grease, «έφυγε» ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι της στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί της Δευτέρας, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Ο σύζυγός της, Matt Lattanzi, ανακοίνωσε τον θάνατό της στη σελίδα της στο Facebook. 

Olivia Newton-John & Chloe Lattanzi

Olivia Newton-John & Chloe Lattanzi σε κοινή τους φωτογράφιση /Φωτογραφία Instagram

Το «αντίο» του John Travolta στην Olivia Newton-John: «Δικός σου για πάντα»

Λίγο πριν από τον θάνατο της τραγουδίστριας, η 36χρονη Chloe ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας και της Olivia να ποζάρουν με λευκά ρούχα. «Λατρεύω αυτή τη γυναίκα. Τη μητέρα μου. Την καλύτερη φίλη μου», έγραφε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Η κόρη της ηθοποιού είναι τραγουδίστρια και παράλληλα διατηρεί μια φάρμα ιατρικής κάνναβης με τον επί 12 χρόνια αρραβωνιαστικό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top