Ashton Kutcher: Πριν από δύο χρόνια... φλέρταρε με τον θάνατο!

Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Όταν ο Ουκρανός Πρόεδρος Ζελένσκι ευχαρίστησε τον Kutcher και την Kunis για τη στήριξή τους στον πόλεμο με τη Ρωσία

Για την αυτοάνοση διαταραχή που δεν του επέτρεπε να βλέπει, να ακούει και να περπατάει, μίλησε ο Ashton Kutcher σε συνέντευξή του

Άστον Κούτσερ: Στο πλευρό της Ουκρανίας, πατρίδα της Μίλα Κούνις

Ο κινηματογραφικός σταρ αποκάλυψε ότι πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα και μοιράστηκε την εμπειρία του από μια κρίση που έπαθε πριν από καιρό, η οποία είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του.

«Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που, όπως, χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου και την ισορροπία μου», είπε ο 44χρονος ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις του που επηρεάστηκαν. 

Kunis - Kutcher: Kάνουν μπάνιο τα παιδιά τους μόνο όταν φαίνεται η βρομιά

«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν "δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά», είπε. «Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», τόνισε.

Ashton Kutcher & Mila Kunis σε αγώνα μπάσκετ στη Νέα Υόρκη

Ashton Kutcher & Mila Kunis σε αγώνα μπάσκετ στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία AP Images

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο ηθοποιός και σύζυγος της Mila Kunis είπε ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του. «Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;» επισήμανε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top