Kunis - Kutcher: Kάνουν μπάνιο τα παιδιά τους μόνο όταν φαίνεται η βρομιά

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι

Η Mila Kunis κι ο Ashton Kutcher ακολουθούν έναν… ξεχωριστό τρόπο ανατροφής των παιδιών τους, της 6χρονης Wyatt Isabelle και του 4χρονου Dimitri Portwood.  

Πάνε για το… τρίτο; Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ θα ξαναγίνουν γονείς;

Μετά την αποκάλυψη ότι δεν τους κάνουν δώρα τα Χριστούγεννα, σε νέα τους συνέντευξη δήλωσαν ότι δεν πλένουν καθημερινά τα παιδιά τους με σαπούνι. 

Ashton Kutcher Mila Kunis

Ashton Kutcher και Mila Kunis αγαπούν το μπάσκετ όσο τίποτα άλλο! /Φωτογραφία AP Images

Την πληροφορία αυτή μοιράστηκαν όταν ένας από τους οικοδεσπότες του podcast που συμμετείχαν, ο Dax Shepard, συμβούλευσε τη συμπαρουσιάστρια, Monica Padman, να μην αποστερεί την επιδερμίδα από τα φυσικά της έλαια χρησιμοποιώντας καθημερινά σαπούνι αλλά να κάνει ντους μόνο με νερό, με την 37χρονη Kunis και τον 43χρονο Kutcher να συμφωνούν.

Ashton Kutcher Mila Kunis

Το ζευγάρι στο κόκκινο χαλί το 2017 /Φωτογραφία AP Images

Mila Kunis: «Δεν είχα καθημερινά νερό»

Η Kunis που μεγάλωσε στην Ουκρανία, πρόσθεσε ότι: «Μεγαλώνοντας δεν είχα ζεστό νερό, έτσι δεν έκανα ούτως ή άλλως συχνά ντους. Αλλά κι όταν απέκτησα παιδιά, εξακολουθούσα να μη θέλω να τα κάνω καθημερινά μπάνιο. Δεν ήμουν από τους γονείς που έκαναν μπάνιο το μωρό τους». Όταν ο Dax Shepard είπε ότι στο παρελθόν έκαναν κάθε βράδυ μπάνιο τις κόρες τους αλλά πλέον, που είναι οκτώ και έξι ετών έχουν σταματήσει, η Kunis συμφώνησε μαζί του

Ooops! Τι κάνει ανάμεσα σε Κούτσερ και Κούνις η Ντέμι Μουρ;

Ο Kutcher συμπλήρωσε: «Τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν μπορείς να δεις τη βρομιά πάνω τους, τα πλένεις. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top