Ελεύθερη ξανά η Kim Kardashian - Χώρισε με τον σύντροφό της

Τέλος στη σχέση της με τον Pete Davidson

Πώς η Kim Kardashian είχε μιλήσει στα παιδιά της για τη σχέση της με τον Pete Davidson / Βίντεο αρχείου Breakfast@Star (24/6/22)

Ελεύθερη είναι πάλι η Kim Kardashian, καθώς μαζί με τον σύντροφό της Pete Davidson αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η σταρ των ριάλιτι Kim και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός Pete Davidson έβαλαν τέλος στο ειδύλλιό τους ύστερα από εννέα μήνες σχέσης, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Kim Kardashian - Pete Davidson

Kim Kardashian - Pete Davidson / Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Κιμ Καρντάσιαν

Μεταξύ άλλων, το «E! News» και το «People» - επικαλούμενα καλά πληροφορημένες πηγές - μεταδίδουν ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες ημέρες. Εκπρόσωπος της Kim Kardashian αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Pete Davidson δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Το ειδύλλιο του ζεύγους ξεκίνησε όταν η 41χρονη Kim Kardashian παρουσίασε το σόου «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021. Η Kardashian, που αναμένει την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον ράπερ Kanye West, πρωταγωνιστεί σε ένα νέο ριάλιτι με την οικογένειά της που προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Hulu.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top