Άγγελος Μπράτης: Ποιος είναι ο σύντροφός του, Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος

Ο σχεδιαστής μόδας είναι ερωτευμένος

Τον σύντροφό του μας «σύστησε» για πρώτη φορά ο Άγγελος Μπράτης μέσα από την αγαπημένη εκπομπή του Star, Life is a Beach.

Ο Άγγελος Μπράτης είναι ερωτευμένος - Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό του

Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής είναι πολύ ευτυχισμένος και μαζί με τον αγαπημένο του, Σαράντο Γεώργιο μοιάζει να έχουν την απόλυτη χημεία όπως είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 30/7.

αγγελος μπράτης συντροφος σαράντος γεώργιος

αγγελος μπράτης συντροφος σαράντος γεώργιος -2

αγγελος μπράτης συντροφος σαράντος γεώργιος -3

αγγελος μπράτης συντροφος σαράντος γεώργιος -4

Ποιος είναι ο γοητευτικός σκηνοθέτης σύντροφος του Άγγελου Μπράτη, Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος:

  • Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος είναι 42 ετών. 
  • Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 από πατέρα Έλληνα και Γερμανίδα μητέρα. 
  • Αποφοίτησε από το γερμανικό γυμνάσιο και ξεκίνησε σπουδές Ιατρικής. Εκείνο το διάστημα παράλληλα, απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως  βοηθός σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, στο Deutsches Theater Berlin, στα Sophiensaele Berlin, το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Βερολίνου (UdK),το bat- Studiotheater της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης «Ernst Busch Berlin» και στη θεατρική σκηνή Kampnagel (Αμβούργο).
  • Σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη στο Τμήμα Σκηνοθεσίας και σκηνοθέτησε διάφορες  παραγωγές, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.
  • Από το 2010 παρουσίασε δουλειές του μεταξύ άλλων στο Schauspielhaus του Ντίσελντορφ, στο Schauspielhaus Γκράτς, στο Theater Oberhausen, στο Staatstheater του Μάιντς, στο Schauspiel της Λειψίας, στο Residenztheater του Μονάχου, στο Volkstheater και στο Burgtheater της Βιέννης, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος,στο Εθνικό Θέατρο και στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα.
  • Μάλιστα, η παραγωγή « Καλοκαιρινή Νύχτα» στο Burgtheater της Βιέννης ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Nestroy στην κατηγορία «Καλύτερος νέος δημιουργός».
  • Το 2012 αναδείχτηκε ως  καλύτερος ανερχόμενος καλλιτέχνης από μία δημοσκόπηση ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου του περιοδικού „Theater heute“.
  • Ο ίδιος ζει μεταξύ Βιέννης και Αθήνας.
     
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top