Ιωάννα Τούνη: Τέλος οι φήμες για Αλεξάνδρου - Τον τάγκαρε στη φωτογραφία

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη... υπερασπίστηκε τον μέλλοντα μπαμπά!

Δείτε βίντεο που ποσταρε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για να... γιορτάσει τη φιλία της με την Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε -έστω και καθυστερημένα- να τοποθετήσει με tag το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη φωτογραφία ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της στο Instagram, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τούνη

Το γεγονός ότι η Ιωάννα δεν είχε αναφέρει κάτι για τον σύντροφό της, αλλά και το ότι εκείνος άργησε να κάνει κάποια δημόσιατοποθέτηση, έκανε αρκετούς να αναρωτηθούν τι συμβαίνει. Ωστόσο, η influencer έκανε την αλλαγή στην ανάρτησή της, δίνοντας έτσι την απάντησή της.

Το tag που έκανε το πρωί της Τετάρτης η Ιωάννα τον Αλεξάνδρου, πρόσεξε και η Soula Glamorous όπως έκανε γνωστό μέσα από insta story της.

Αλεξανδράκη: Το μήνυμα στην Τούνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Όσα απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Λίγη ώρα πριν, follower της Δήμητρας Αλεξανδράκη, που είναι στενή φίλη τόσο της Ιωάννας Τούνη όσο και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, τη ρώτησε για τη σιγήν ιχθύος που έχει κρατήσει τις τελευταίες ώρες το μοντέλο και παρουσιαστής. «Ο Αλεξάνδρου γιατί δεν έχει πάρει θέση; Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει;», ρώτησε η συγκεκριμένη, με το μοντέλο να της απαντάει: «Δε χρειάζεται, δεν είναι κανένα δικαστήριο για να πάρει θέση. Είναι μια πολύ ευαίσθητη, χαρμόσυνη και προσωπική στιγμή κι όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε τη στάση κάθε ανθρώπου που βιώνει το θαύμα της ζωής».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τους «κολλητούς» της Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τους «κολλητούς» της Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top