Emilia Clarke: «Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου»

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την περιπέτεια της υγείας της

Δείτε παλιότερο βίντεο για το πρόβλημα υγείας της Emilia Clarke από τις ειδήσεις του Star

Η Emilia Clarke έχει μιλήσει ανοικτά για την περιπέτεια που αντιμετώπιζε με την υγεία της, την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο Game of Thrones. Όμως δεν είχε μπει ποτέ σε λεπτομέρειες για τους φρικτούς πόνους που ένιωθε, ή τα χειρουργεία που χρειάστηκε να υποβληθεί λόγω των ανευρυσμάτων.

Εμίλια Κλαρκ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις γυμνές σκηνές του GOT

Μιλώντας στο BBC, η 35χρονη ηθοποιός εξήγησε πως ακόμα και το γεγονός ότι μπορεί να μιλήσει κανονικά, είναι τεράστιο επίτευγμα. «Είχα ανυπόφορους πόνους. Υπάρχει ένα μέρος στον εγκέφαλό μου που δε χρησιμοποιείται πια. Είναι απίστευτο που μπορώ να μιλήσω και να ζήσω φυσιολογικά, χωρίς καμία επίπτωση. Είμαι στην πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό», δήλωσε.

Η «Daenerys Targaryen» στην πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones στο Λος Άντζελες

Η «Daenerys Targaryen» στην πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones στο Λος Άντζελες /Φωτογραφία AP Images

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ουσιαστικά εμφάνισε μια σειρά από ανευρύσματα στον εγκέφαλό της. Προκειμένου να τα αντιμετωπίσει προχώρησε σε επεμβάσεις, κατά τις οποίες της αφαιρέθηκε ένα ολόκληρο τμήμα του εγκεφάλου της. 

Στη Μύκονο κάνει διακοπές η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones», Daenerys Targaryen

«Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου. Προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χιούμορ και νομιζω πως πλέον, είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Ουσιαστικά, ένα μέρος του εγκεφάλου μου δεν παίρνει αίμα για ένα δευτερόλεπτο κι εξαφανίζεται. Το αίμα βρίσκει μια διαφορετική δίοδο για να περάσει, όμως όποιο κομμάτι προσπερνάει, αυτό εξαφανίζεται», εξήγησε η ηθοποιός.

Η Emilia Clarke στα βραβεία Emmy το 2016 /Φωτογραφία AP Images

Προκειμένου να φτάσει σε αυτό το σημείo, η Emilia Clarke πέρασε από μεγάλες δυσκολίες. Πιο συγκεκριμένα, από το 2011 έως το 2013, είχε υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργείων, εκ των οποίων δεν ήταν όλα επιτυχημένα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top