Κέβιν Σπέισι: Δηλώνει αθώος για τις σεξουαλικές επιθέσεις

Κατέθεσε εγγύηση και παρευρέθηκε αυτοπροσώπως στο δικαστήριο

Ο Κέβιν Σπέισι δήλωσε αθώος για κατηγορίες που έχουν να κάνουν με σεξουαλική επίθεση πριν από 17 χρόνια.

Στο εδώλιο ο Κέβιν Σπέισι - Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει καταθέσει εγγύηση και παρευρέθηκε στο δικαστήριο του κεντρικού Λονδίνου αυτοπροσώπως και όχι μέσω βίντεο κλήσης.

Αρνήθηκε τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και μία κατηγορία ότι έκανε ένα άτομο να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που φέρεται να έλαβαν χώρα στο Λονδίνο μεταξύ 2005 και 2013, ενώ ο Σπέισι ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής σε θέατρο του Λονδίνου.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία ενέκρινε τις κατηγορίες εναντίον του τον Μάιο, μπορούσαν όμως επισήμως να του απαγγελθούν μόνο αφού είχε ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο καθότι ο Σπέισι είναι Αμερικανός.

Η πιο σοβαρή από όλες τις κατηγορίες είναι αυτή της σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς τη συγκατάθεσή του άλλου ατόμου και διώκεται ποινικά.

Τον Απρίλιο, ο Σπέισι ζήτησε από τον δικαστή να απορρίψει μια κατηγορία σχετικά με ένα υποτιθέμενο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ενός εφήβου σε ένα πάρτι το 1986 στο σπίτι του Σπέισι στο Μανχάταν.

Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις κατά τριών ανδρών

Η μήνυση έλεγε ότι πριν από χρόνια ο Σπέισι, χωρίς τη συγκατάθεση του φερόμενου θύματος, «επιδόθηκε σε σεξουαλική κακοποίηση» αρπάζοντας το θύμα, το οποίο έριξε σε ένα κρεβάτι και επιδόθηκε σε απρεπείς πράξεις εναντίον του.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Σπέισι τον Απρίλιο υποστήριξαν ότι η υποτιθέμενη συνάντηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σεξουαλική κακοποίηση, καθώς το φερόμενο θύμα συναίνεσε στην πράξη αυτή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top