Συγκινημένη η Άννα Μαρία Βέλλη: «Χαρήκατε για την προσωπική μου κατάσταση»

Έκανε τον απολογισμό της η γνωστή youtuber

Δείτε όσα είχε πει παλιότερα η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη πρόσφατα, μιλώντας για την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, ακριβώς πριν από έναν χρόνο

Άννα Μαρία Βέλλη: Βαρύ πένθος για τη γνωστή YouTuber

Έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές συνεδρίες με τον ψυχολόγο, η influencer γνωστή με το όνομα Amiyiami δήλωσε στο Instagram ανακουφισμένη, μην μπορώντας να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησής της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη συζητήθηκε πολύ πέρυσι με τη συμμετοχή της στο Survivor

Η Άννα Μαρία Βέλλη συζητήθηκε πολύ πέρυσι με τη συμμετοχή της στο Survivor /Φωτογραφία Instagram

Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή της, η γνωστή YouTuber δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από τους followers της, με τους περισσότερους να εξομολογούνται κάτι παρόμοιο, αλλά κι άλλους που θέλουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. 

Άννα Μαρία Βέλλη: Τη χτυπούσε ο σύντροφός της - Η φωτογραφία που ανέβασε

Το μεσημέρι της Τετάρτης έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν μήνυμα. «Όλα τα μηνύματά σας στο χθεσινό μου στορυ είναι τόσο γεμάτα αγάπη, βελτίωση, αντίληψη, κατανόηση που σήμερα μου φτιάξατε τη μέρα. Είτε είστε σε αυτούς που κάνετε ψυχοθεραπεία και ξέρετε τι αισθάνθηκα χθες είτε ανήκετε σε αυτού που θέλουν να ξεκινήσουν και πήρατε έμπνευση και κουράγιο από το στορυ μου είτε ακόμα και αν δεν είστε εκεί αλλά χαρήκατε για την προσωπική μου κατάσταση», έγραψε στη χαριτωμένη φωτογραφία της που πόσταρε.

«Έναν χρόνο πριν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα στη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήξερα τι ήθελα να λύσω, αλλά με κάθε συνεδρία ερχόταν και κάτι άλλο στην επιφάνεια. Σήμερα ένα χρόνο μετά κατάφερα να εκφράσω τα συναισθήματά μου για κάτι που με βασάνιζε όταν πρωτοπήγα. Μου πήρε έναν χρόνο ολόκληρο. Τα δάκρυα είναι ανακούφισης», είχε γράψει η Άννα Μαρία σε χθεσινή της ανάρτηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top