Ιμάν: Η Ιορδανή πριγκίπισσα αρραβωνιάστηκε γόνο ελληνικής οικογένειας

Η ανάρτηση της βασίλισσας Ράνιας για το χαρμόσυνο γεγονός

Ιμάν: Αρραβώνας με Γόνο Ελληνικής Εφοπλιστικής Οικογένειας

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ανακοίνωσε τον αρραβώνα της κόρης της, πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, με τον ελληνικής καταγωγής Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη.

Η 25χρονη πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, ενώ ο γεννημένος στο Καράκας της Βενεζουέλας Αλεξάντερ Θερμιωτης, είναι διευθύνων σύμβουλος σε fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Στην ανακοίνωσή της η βασίλισσα Ράνια αναφέρει: «Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που τιμούσα από τη μέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και στον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο».

Ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης που γεννήθηκε το 1994 είναι 28 ετών. Η Ιμάν, η μέλλουσα σύζυγός του, θα γίνει σύντομα 25 ετών, γεννήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας στις 27 Σεπτεμβρίου 1996 κι έχει μια αδερφή και έναν αδερφό.

Η περιουσία του Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης φτάνει τα 50 εκατομύρια δολαρια, ενώ η οικογένεια Θερμιώτη διατηρεί στενές σχέσεις με τις ρίζες της στην Ελλάδα, αφου κάθε χρόνο επισκέπτεται ανελλιπώς την Άνδρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top