Σασμός - «Μέρα Χαράς»: Το γαμήλιο τραγούδι που ερμηνεύει η Μαρία Τζομπανάκη

Για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Με το «Μέρα Χαράς», που ερμηνεύει η Μαρία Τζομπανάκη, ολοκληρώνεται το soundtrack του πρώτου κύκλου της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


 
Η σπουδαία ηθοποιός μας χαρίζει μία εξαιρετική ερμηνεία σ’ ένα τραγούδι γάμου που θα γίνει κλασσικό, μία ωδή στον αποχωρισμό της μητέρας από τον γιο που ντύνεται γαμπρός.

«Μέρα Χαράς»

Το «Μέρα Χαράς» συνοδεύεται από music video που προέρχεται από τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο της υπερεπιτυχημένης σειράς του Alpha, με την Μαρία Τζομπανάκη να το τραγουδά την ημέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής, λίγο προτού άλλο ένα φονικό και μία σύλληψη αλλάξουν τις ζωές όλων.

Στο soundtrack «Σασμός», οι εξαιρετικές μουσικές του Νίκου Τερζή και οι εμπνευσμένοι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα γέννησαν 12 νέα τραγούδια που ερμήνευσαν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Όλα τα τραγούδια απέσπασαν αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και μετρούν εκατομμύρια streams και YouTube views.  Το soundtrack «Σασμός», με όλα τα τραγούδια και bonus tracks, θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τα καταστήματα πώλησης δίσκων την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιουλίου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top