Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Φιλίππου

Θρηνεί την απώλεια πολυαγαπημένου της προσώπου

Δείτε απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού στο Στούντιο 4

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μαρία Φιλίππου και την οικογένειά της, καθώς «έχασαν» έναν αγαπημένο τους άνθρωπο.

Η γνωστή ηθοποιός θρηνεί την απώλεια της θείας της, η οποία έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Φιλίππου θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία περιέγραψε τη μεταξύ τους σχέση και της είπε το «τελευταίο αντίο».

«Είχα θυμό στο διαζύγιό μου... δεν ήταν δική μου επιλογή, ζήτησα βοήθεια»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Φιλίππου για τη θεία της που έφυγε από τη ζωή:

«Όταν ήμουνα μικρή και πήγαινα σχολείο κάναμε οικοκυρικά. Κεντούσαμε, μαγειρεύαμε και μαθαίναμε τ απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζει ένα κορίτσι. Μας έδωσαν λοιπόν κι ένα πανάκι και κεντήσαμε κάμποσες βελονιές και μετά μας είπαν από κάτω να φτιάξουμε συνδυάζοντας τες ότι θέλουμε. Εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω τίποτα και το γέμισα τρυπούλες. Το πήρα λοιπόν στη θεία μου την Ελένη ,την αδελφή του πατέρα μου, παλιά νοικοκυρά απ' τις λίγες κι εκείνη κι η αδελφή της η Μαρκέλλα, που όταν νέες ήρθαν από την Αίγυπτο στην Κύπρο όλες μιλούσαν στο Στρόβολο γι αυτές.

Πήρε λοιπόν το πανάκι μου "Γιά δε πως τόκαμες βρε Μαρία, φέρτο δω να το σουλουπώσουμε" μου είπε. Κέντησε μια πεταλούδα και τρία γατάκια κι εγώ πήρα Άριστα δέκα. Σήμερα γύρω στις 2:30 τακτοποιώντας τα ατακτοποίητα έπεσα πάνω στο πανάκι, το χάιδεψα και τη θυμήθηκα .Τ' απόγευμα με πήρε τηλέφωνο ο ξάδελφος μου ο Μίκης και μου είπε ότι η θεία στις 2:30 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι...

Στο καλό θεία μου αγαπημένη. Εκεί πού πας θάχεις την πιο καλή παρέα. Ελαφρύ το χώμα. Όλα θα τα θυμάμαι κι η θύμησή σου πάντα θάναι μες την καρδιά μου. Αριστόδημε, Μίκη, Διονύση και Θέμη Δυνατή Αγκαλιά. Michael Anastasiades» έγραψε στο προφίλ της στο Instagram η ηθοποιός.

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top