«Είχα θυμό στο διαζύγιό μου... δεν ήταν δική μου επιλογή, ζήτησα βοήθεια»

Όσα εξομολογήθηκε πολύ γνωστή ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού στο Στούντιο 4

Έχει πρωταγωνίστει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και παρά την καταγωγή της από την Κύπρο, έχει πολιτογραφηθεί Ελλαδίτισσα για τα καλά! 

Μαντεύετε ποια γνωστή Κύπρια ηθοποιός είναι το μωρό της φωτογραφίας;

Ο λόγος για τη Μαρία Φιλίππου που το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το διαζύγιό της και πώς το αντιμετώπισε.

Η Μαρία Φιλίππου δε δίνει συχνά συνεντεύξεις για αυτό και είχε πολλά να πει...

«Είχα θυμό μέσα στο διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς δική μου επιλογή. Μπορεί μια σχέση να έληξε αλλά εγώ, ας πούμε δεν ήθελα να λήξει. Βασικά, δεν ήθελα να διαλυθεί η οικογένεια κι όταν δεν είσαι εσύ αυτός που το αποφασίζεις, κάπως δε σου αρέσει. Η λογική μου μπορεί να μου λέει ότι πρέπει να κάνω αυτό, αλλά το συναίσθημα μου έλεγε άλλα. Συνήθως το συναίσθημα εμένα δε με ξεγελά, οπότε ακολουθώ αυτό», είπε αρχικά η ταλαντούχα ηθοποιός.

Μαρία Φιλίππου: Έβαλε το μπικίνι της και πόζαρε στο Instagram!

«Η σχέση είχε τελειώσει αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη να το δεχθώ. Ίσως γιατί είχα τα παιδιά και μπορεί και αυτό να είναι λάθος. Μου πήρε τρία τέσσερα χρόνια… Μπορεί να μη μου έχει φύγει κι εντελώς, μπορεί και να το παίζω -χωρίς να σημαίνει ότι θέλω να γυρίσω. Ένας χωρισμός είναι μια απώλεια. Προσπαθώ να δω αν με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δύο παιδιά και τον αγαπώ πολύ, μπορούμε να συνυπάρξουμε κάτω από νέες συνθήκες και οι τέσσερις. Πιστεύω πως μπορούμε», δήλωσε στη συνέχεια.

Η Μαρία Φιλίππου στην παράσταση Μάμα Ρόζα το 2019

Η Μαρία Φιλίππου στην παράσταση Μάμα Ρόζα το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ζήτησα βοήθεια αρχικά για τα παιδιά μου. Αφού το έκανα αυτό, εγώ ένιωθα λίγο χαμένη. Πήγα σε δύο τρεις ψυχολόγους… Ευτύχισα γιατί είχα καλούς φίλους», συμπλήρωσε η Μαρία Φιλίππου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top