«Συμπέθεροι» Βανδή – Πλούταρχος μετά τη γνωριμία των παιδιών τους!

Τι είπαν για τη Μελίνα Νικολαϊδη και τον Γιώργο Κακοσαίο

Καλεσμένος στο Chart Show του περασμένου Σαββάτου (25/6), ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής βρέθηκε στο Νο1 της λίστας με τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές της τελευταίας εικοσαετίας.

Γιάννης Πλούταρχος: Το αστείο βίντεο με τη μητέρα του και τον γιο του

Όταν κάθισε δίπλα στην οικοδέσποινα Δέσποινα Βανδή τον συνεχάρη γι’ αυτή του την επιτυχία και στη συνέχεια ακολούθησε μία κουβέντα για τα παιδιά τους. 

Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο από την πρόβα με τη Μελίνα πριν το ντουέτο τους!

Η Δέσποινα Βανδή  με την κόρη της, Μελίνα

Η Δέσποινα Βανδή  με την κόρη της, Μελίνα/φωτογραφία ndp

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι πριν από λίγες εβδομάδες η Δέσποινα Βανδή σύστησε τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, στην κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο/ φωτογραφία NDP

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο/ φωτογραφία NDP

«Έκανες και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να συμπληρώνει: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, οφείλω να το πω από όπου να πάρει… ».
 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top