Γιώργος Κιμούλης: Σε αδιέξοδο η συνάντηση με τη Δούκα για εξωδικαστική λύση

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού/σκηνοθέτη, Βασίλης Καπερνάρος

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη στο MEGA Καλημέρα

Άκαρπες απέβησαν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Δούκα για πιθανή εξωδικαστική λύση στην υπόθεσή τους.

Οι νομικοί τους εκπρόσωποι συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς να οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ζέτα Δούκα - Γιώργος Κιμούλης: «Παράθυρο» για εξωδικαστική λύση

«Αυτή η συνάντηση στο γραφείο της διαμεσολαβητού, επιβάλλεται από τον νόμο», εξήγησε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Ο Γιώργος Κιμούλης με τη Ζέτα Δούκα στην παράσταση Closer το 2007

Ο Γιώργος Κιμούλης με τη Ζέτα Δούκα στην παράσταση Closer το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2019 κι έκτοτε ισχύει. Επανήλθε για τέτοιου είδους περιπτώσεις, που τα διάδικα μέλη θα συνταντηθούν στον διαμεσολαβητή. Έγινε η συνάντηση αυτή χθες κι ήταν άγονος, άκαρπος. Έγινε πρόταση από την κυρία διαμεσολαβίτρια να πάρουμε θέσεις απέναντι σε αυτό το ζήτημα, εμείς είπαμε από την πλευρά μας ότι έχουν καταστεί γνωστές οι θέσεις μας σε όλο το πανελλήνιο, όχι μόνο στην απέναντι πλευρά, για να μάθουν ότι ο κ. Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν κι ότι είχε δίκιο κι ότι αδίκως τον έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Το σχόλιο της Ζέτας Δούκα για την απόφαση του ΣΕΗ να διαγράψει τον Κιμούλη

«Η άλλη πλευρά μέχρι χθες δεν είχε εκφράσει τη θέση της, είπαν έπειτα ότι δε συμφωνούν κι έτσι έληξε το ζήτημα και η διαδικασία της διαμεσολάβησης. Εμείς ζητάμε την αποκατάστασή μας, τη διαφάνεια, και την ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών που δικαιώνουν τον κ. Κιμούλη ότι αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Για αυτό προσφύγαμε στο δικαστήριο μόλις λάβαμε γνώση των βλαπτικών γεγονότων της άλλης πλευράς, για να δικαιωθούμε στα δικαστήρια. Δεν είναι το αρμόζον όταν θίγεσαι μετά από 13 χρόνια να πας σε πρωινές εκπομπές και να κάνεις παραπονάκια. Όταν πρέπει, προσφεύγεις στις αρμόδιες αρχές. Καταθέσαμε νέα αγωγή για την απόφαση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Θα αποκαλύψουμε και πρόσωπα που έχουν κάνει αυτή τη σκευωρία», συμπλήρωσε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Η δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκας ουσιαστικά ξεκίνησε το #MeToo στο ελληνικό θέατρο

Η δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκας ουσιαστικά ξεκίνησε το #MeToo στο ελληνικό θέατρο

Τσαρούχας για αγωγή Κιμούλη: «Είναι εκφοβισμός, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα…»

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2021, η γνωστή ηθοποιός ήταν η πρώτη γυναίκα από τον χώρο του θεάτρου που μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για τη λεκτική, ψυχολογική και λεκτική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση Closer το 2007.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top