Light VS Snik: Τι λένε οι δυο πλευρές για τη συμπλοκή τους στα MAD VMA

Ο ένας ρίχνει το «μπαλάκι» στον άλλον

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Snik μετά το επεισόδιο με τον Light, κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards

Ο Trannos τα «βάζει» με τους δημοσιογράφους: «Γελάω πολύ με το IQ σας»

Οι δυο τράπερς έχοντας προηγούμενα μεταξύ τους μετέτρεψαν το γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο σε ρινγκ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών.

Τι κι αν ζήτησαν συγγνώμη όταν ήρθε η σειρά τους να τραγουδήσουν πάνω στη σκηνή, ο Snik απέδειξε μέσα από μια σειρά από stories που ανέβασε πριν από λίγο στο instagram ότι δεν την εννοούσε. 

Panik Records: Η ανακοίνωση μετά τον τσακωμό Snik - Light στα Mad VMA

«Καλησπέρα, καλημέρα. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο.

Δε το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν On perform την ώρα που έγινε αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού»

«Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δυο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση» 

 

Η Απάντηση του Light στον Snik

Άμεση ήταν η απάντηση του Light στις τελευταίες δηλώσεις του Snik. 

Ο τράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μέσα από το οποίο, κατηγορούσε τον Snik ότι τον πλησίασε πρώτος, για να ξεκινήσουν καβγά.

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν..

Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό», ακούγεται να λέει ο Light. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top