Οικονομάκου: Ο στολισμός, οι καλεσμένοι και τα βαφτιστικά της Σιέννας

Η ηθοποιός βάφτισε την κόρη της στον τόπω καταγωγής της, το Γύθειο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βάφτισαν την κόρη τους, Σιέννα - Ηλέκτρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, το Γύθειο, παρουσία συγγενών και φίλων.

Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Βάπτισαν την κόρη τους στη Λακωνία

 

Νονοί της νεοφώτιστης ήταν τέσσερις καλοί φίλοι του ζευγαριού. Μάλιστα οι δύο εξ αυτών παντρεύονταν νωρίτερα γι' αυτό η νονά εμφανίστηκε στη βάπτιση με νυφικό.

Αν και το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι καλεσμένοι μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media, μας έδωσαν μια μικρή γεύση από την πολύχρωμη διακόσμηση.

 

 

 

Συγκεκριμένα επιλέχθηκαν παστέλ χρώματα για να κοσμήσουν τα λουλούδια της κολυμπήθρας, τις μπομπονιέρες και τον στολισμό.

Η Σιέννα - Ηλέκτρα φορούσε τούλινη φούστα με ασορτί κορδέλα στα μαλλάκια της και λευκό τοπάκι πριν βαφτιστεί. Ενώ τα βαφτιστικά της ήταν λευκή δαντέλα, με ροζ κορδέλα στη μέση. 

Τα παπουτσάκια της έμοιαζαν με αυτά της μπαλαρίνας, αφού είχαν δαντελένιες κορδέλες για να δένουν στα ποδαράκια της.

Το σύνολο της Αθηνάς Οικονομάκου σε παστέλ αποχρώσεις «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Η γνωστή influencer προτίμησε ένα crop top από πάνω και μια φούστα με βολάν από κάτω. Το αέρινο look της ολοκλήρωναν οι μπεζ εσπαντρίγιες. Στα μαλλιά της είχε κάνει μια πλεξούδα - στεφάνι.

Μετά τη βάπτιση ακολούθησε γλέντι, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Αναμφίβολα κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Αθηνά Οικονομάκου σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και ειδικότερα το «Άγαλμα» που έχει τραγουδήσει ο μεγάλος ερμηνευτής, Γιάννης Πουλόπουλος. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top