Η Πέγκυ Ζήνα δεν είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια της κόρης της...

Τι είπε στο Breakfast@Star για τη 10χρονη Ηλέκτρα

Δείτε τη συνέντευξη της Πέγκυς Ζήνα στο Breakfast@Star

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Τάσο Μπιμπισίδη για την καριέρα της, τη μουσική που ακούει η 10χρονη κόρη της Ηλέκτρα, τα τραγούδια της αλλά και τα γέλια που ρίχνει κάθε φορά που βλέπει τους live τσακωμούς της για την Eurovision

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον πατέρα μου στα 15. Έψαξα στο μέλλον για «μπαμπά»

«Επειδή γνωριζόμαστε πια με τον κόσμο, μιλάω δημόσια μόνο όταν υπάρχει λόγος», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στη συνέχεια στο πόσο νέος φαίνεται ο Χρήστος Νικολόπουλος. Η ίδια έχει αγωνιά; «Έχω αγωνία που μεγαλώνω, αλλά σε λογικά πλαίσια. Θέλω να μεγαλώνω όμορφα, αλλά δε θα έκανα κάτι για να με αλλάξω, ή για να με κάνω 20. Το θεωρώ μάταιο… », απάντησε.

Η Πέγκυ Ζήνα στο στούντιο λίγο πριν τη συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο

Η Πέγκυ Ζήνα στο στούντιο λίγο πριν τη συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο

Η Πέγκυ Ζήνα στη συνέχεια μίλησε και για την επιτυχία που έχει γνωρίσει, ενώ τόνισε το πόσο σημαντικός ήταν ο ερχομός της κόρης της αλλά και η συνεργασία της με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο. «Όταν γίνεται γονιός αρχίζεις και σκέφτεσαι διπλά… », δήλωσε, ενώ αποκάλυψε ότι η Ηλέκτρα ακούει φανατικά Josephine κι Ελένη Φουρέιρα και λιγότερο τα δικά της τραγούδια

Η Ηλέκτρα στην αγκαλιά του πατέρα της, Γιώργου Λύρα

Πέγκυ Ζήνα: Αυτή η αθλήτρια έκανε την κόρη της να αγαπήσει τα σπορ!

Η ερμηνεύτρια άλλαξε κοσμοθεωρία μετά τη συνεργασία της με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο

Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στα σουξέ που τραγούδησε παλιότερα και σήμερα δεν της αρέσουν, ενώ γελάει πάρα πολύ όταν βλέπει τον εαυτό της να τσακώνεται για τη Eurovision (σ.σ. το 2002 συμμετείχε στους προκριματικούς με το Love Is A Wonderful Thing, ωστόσο στον διαγωνισμό πήγε ο Μιχάλης Ρακιντζής).

«Μου άρεσε πολύ ο Ρακιντζής και μου αρέσει ακόμη… τον αγαπώ», δήλωσε στην εκπομπή. Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο… bullying που δέχτηκε από τον φίλο της, Ηλία Ψινάκη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top