Βέφα Αλεξιάδου: «Ο πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μου»

Όσα είπε η γνωστή μαγείρισσα για τις δύο κόρες της που «έφυγαν»

Δείτε τη συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα αναφέρθηκε στη ζωή της και τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν έχασε τον σύζυγό της, αλλά και τις δύο κόρες της, Αλεξία και Αγγελική.

Η Βέφα Αλεξιάδου με τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό

Ζώντας πλέον μόνιμα στο ησυχαστήριο της στη Χαλκιδική, δήλωσε: «Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ... Παίρνω δύναμη από την πίστη μου στον Θεό να τελειώσω τα πολύ δύσκολα χρόνια της ζωής μου. Έχω χάσει πολλούς αγαπημένους ανθρώπους, όμως πιστεύω πως κάποια στιγμή θα τους ξανασυναντήσω». 

Βέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, έφυγαν μόνες τους»

«Απανωτά τα χτυπήματα. Το ένα πίσω από το άλλο. Δόξα τω Θεώ, η πίστη μου σε Εκείνον με βοήθησε να σταθώ όρθια στα πόδια μου και να τα αντιμετωπίσω με τον σωστό τρόπο... Η πίστη μου είναι μεγάλη και δε μου επέστρεψε να κλαίω, να βάλω μαύρα και να χαθώ από τον κόσμο. Όλοι αναρωτιόντουσαν πως γίνεται να φοράω κραγιόν και να συνεχίζω τη ζωή μου. Ο πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μου. Δε θα το δείξω εγώ με το να φορέσω τα μαύρα και να με δει ο κόσμος να κλαίω. Δε μου αρέσει ούτε να με λυπούνται, ούτε να με βλέπουν να κλαίω», εξομολογήθηκε η Βέφα Αλεξιάδου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και τον Στρατή Λημνιό. 

Η Βέφα Αλεξιάδου με την κόρη της Αλεξία, που επίσης ασχολήθηκε με τη μαγειρική

Η Βέφα Αλεξιάδου με την αείμνηστη κόρη της, Αλεξία Αλεξιάδου, που επίσης ασχολήθηκε με τη μαγειρική /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Συγκίνησε η Βέφα Αλεξιάδου: «Όταν πονά η ψυχή τι παίρνεις Θεέ μου;»

Για την απώλεια του συζύγου της είπε: «Είχα μείνει εγώ κι ο άντρας μου και ξαφνικά χάνω τον σύντροφό μου, σταματάει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου», ενώ για την απώλεια της κόρης της Αλεξίας εκμυστηρεύτηκε: «Μεγάλος πόνος. Χειρότερη απώλεια δεν μπορεί να υπάρξει. Το παιδί σου το αγαπημένο που έχει και μια οικογένεια να αφήσει ξαφνικά και δυο παιδιά μικρά και να φύγει. Όμως έτσι είναι η ζωή. Κράτησα γερά τα ηνία στα χέρια μου».

«Στους τρεις μήνες ήρθε και η Άντζυ που την περιμέναμε γιατί είχε τον καρκίνο. Της Αλεξίας ήταν το σοκ. Το μεγάλο σοκ. Το ξαφνικό. Η ζωή συνεχίστηκε. Όλα πήγαν καλά. Έχω τους δυο γαμπρούς μου, τις δυο εγγονές μου. Πώς να μην έχω χαρά; Θα σταθώ στον πόνο; Πιο πολύ θα σταθώ στη χαρά και θα κοιτάξω αυτό που μου συμβαίνει σήμερα... Η εγγονή μου η Χαρά είναι καθηγήτρια αγγλικής λογοτεχνίας στο Cambridge. Να σταθώ στο πένθος όταν η ζωή μου προσφέρει άλλες καινούργιες χαρές;», υπογράμμισε. 

Βέφα Αλεξιάδου για Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τελειώσει για μένα»

Όσον αφορά στη δική της καριέρα, τόνισε: «Ξεκίνησα μια καριέρα στην ηλικία που οι άλλοι παίρνουν σύνταξη. Στα 55 μου ξεκίνησα την καριέρα που ξέρει ο κόσμος».

Η Βέφα Αλεξιάδου αγκαλιά με το νέο της βιβλίο

Η Βέφα Αλεξιάδου αγκαλιά με το νέο της βιβλίο

Θυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο του 2014 η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία, έφυγε από τη ζωή λόγω ανακοπής καρδιάς βυθίζοντας την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα στη θλίψη. Όμως το τραγικό παιχνίδι της μοίρας ήθελε τον Φεβρουάριο του 2015 η καταξιωμένη μαγείρισσα να χάνει τη δεύτερη κόρη της, Αγγελική, η οποία σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top