Kylie Minogue VS Kylie Jenner: «Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει»

Όσα είπε η ποπ σταρ για τη δικαστική τους διαμάχη

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Για τη δικαστική διαμάχη που είχε στο παρελθόν με την Kylie Jenner μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ποπ σταρ, Kylie Minogue.

Η Jenner διεκδικούσε για εμπορική χρήση το όνομα «Kylie»

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, η Αυστραλή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Watch What Happens Live, όπου μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει για τους λόγους που είχε κινηθεί νομικά κατά της τηλεπερσόνας, σχετικά με την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος για το κοινό τους όνομα, το οποίο και φέρουν οι επιχειρήσεις τους.

Kylie Minogue: Με casual look στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ήταν το 2014 όταν το νεότερο μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner υπέβαλε αίτηση για την επωνυμία KYLIE για τις επιχειρήσεις ένδυσης και καλλυντικών της στις ΗΠΑ, ως δικό της brand name. Η αντίδραση της Minogue ήταν άμεση, καθώς η ίδια υπέβαλε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι το εμπορικό σήμα της Jenner θα επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό το δικό της brand name. «Έχω ξοδέψει μια ζωή προστατεύοντας και "χτίζοντας" την επωνυμία μου, οπότε ήταν απλώς κάτι που έπρεπε να γίνει», δήλωσε η τραγουδίστρια στο talk show.

Η Minogue υπογράφει πολλά προϊόντα με το μικρό της όνομα εδώ και πολλά χρόνια

Η αλήθεια είναι πως εξαιτίας της σπανιότητας του συγκεκριμένου ονόματος, πριν από την Jenner, η μόνη... Kylie που δραστηριοποιούνταν με το συγκεκριμένο όνομα, ήταν η τραγουδίστρια.

Kylie Minogue: Δείτε την έπαυλη πολλών εκατομμυρίων της ποπ σταρ

Έπειτα από παρέμβαση των νομικών εκπροσώπων της Minogue, η αίτηση απορρίφθηκε από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ. «Αλλά επιτρέψτε μου να πω, ότι καταλήξαμε σε συμφωνία», είπε στη συνέχεια της συνέντευξής της η 54χρονη τραγουδίστρια της ποπ, αφού η υπόθεση επιλύθηκε το 2017.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top