Κοντοβά - Καλημέρης: Αναβλήθηκε η βάπτιση της κόρης τους αλλά έκαναν πάρτι

Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη ανάμεσα στους καλεσμένους

H Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης είχαν προγραμματίσει να βαφτίσουν την κόρη τους, Ada, στο Νυμφαίο της Φλώρινας, το πρωί της Δευτέρας! 

Ωστόσο, η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου, κόλλησε κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το μυστήριο. H παρουσιάστρια ανέβασε story και εξηγήσε ότι η βάπτιση δεν έγινε λόγω του ότι η ίδια βρίσκεται σε καραντίνα!

Παρόλα αυτά επειδή οι καλεσμένοι είχαν ήδη κλείσει να πάνε στο Νυμφαίο έγινε ένα πάρτι.

Η Χριστίνα Κοντοβά με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη βάφτιση της κόρης της: «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους @sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις».

Η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα μικρό κορίτσι από την Ουγκάντα τον Απρίλιο του 2021 και έναν χρόνο μετά κατάφερε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και πλέον απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Θετική στον κορωνοϊό η Σίσσυ Χρηστίδου - «Είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης»

Καλεσμένες στη βάφτιση ήταν και αρκετές επώνυμες φίλες της σχεδιάστριας μόδας όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσω Λασκαράκη, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Κατρίνα Τσάνταλη, οι οποίες έδωσαν το παρών!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top