Παντρεύτηκε η γνωστή ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου 

Στο δημαρχείο Γαλατσίου ο γάμος με τον σύντροφό της, Ορέστη

Δείτε διάφορα insta stories από τον γάμο της Ντάνη Γιαννακοπούλου

Έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha, Έλα στη Θέση μου, στον ρόλο της «Μίκας» αλλά κι από τη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος

Η Ντάνη κι ο Ορέστης είναι τρελά ερωτευμένοι εδώ και... επτά χρόνια!

Η Ντάνη κι ο Ορέστης είναι τρελά ερωτευμένοι εδώ και... επτά χρόνια! /Φωτογραφία Instagram

Η γνωστή ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου παντρεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο δημαρχείο Γαλατσίου τον αγαπημένο της, Ορέστη με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2014 σε διακοπές στην Ικαρία. 

Ο σύζυγός της είναι φυσικός και προγραµµατιστής ηλεκτρονικών υπολογιστώνμ ενώ ζουν κάτω από την ίδια στέγη από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης τους. 

Ντάνη & Ορέστης: Πολύ όμορφο το... ζευγάρι της χιλιετίας! 

Στο πλευρό της ηθοποιού βρέθηκαν οι καλές φίλες και συνάδελφοί της Ελένη Βαϊτσου, Βέρα Μακρομαρίδου, Ευγενία Δημητροπούλου, Μαριλένα Ράδου κι ο Γιώργος Καραμίχος.

Όπως έχει περιγράψει και η ίδια, η γνωριµία τους έγινε σχεδόν µαγικά, σε µια χαώδη παραλία της Ικαρίας όπου ήταν µόνο αυτές οι δύο παρέες, η δική της και η δική του. Η παρέα του Ορέστη πλησίασε τα κορίτσια και κάπως έτσι γνωρίστηκαν. Το ίδιο βράδυ το πέρασαν µαζί κι από τότε δεν χωρίστηκαν ούτε µία ηµέρα.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου κι ο Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνίστησαν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top