Depp - Heard: Ο λόγος που δεν βγήκε χθες η ετυμηγορία των ενόρκων

Δε λέει να τελειώσει η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού

Δε λέει να τελειώσει η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard. Οι ένορκοι δεν έχουν βγάλει ακόμη την ετυμηγορία σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της πρώην συζύγου του ο ηθοποιός, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της Washington Post.

Depp Vs Heard: Συνεδριάζουν οι ένορκοι στην τελευταία φάση της δίκης

H Amber Heard τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους.

Η 7μελής επιτροπή των ενόρκων θα συνεχίσει και σήμερα, Τετάρτη, να εξετάζει τα αποδεικτικά στοιχεία. Οι νομικές ομάδες των δύο ηθοποιών παρουσίασαν την Παρασκευή τα τελικά τους επιχειρήματα και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τους πελάτες τους.

Depp - Heard στο δικαστήριο

Johnny Depp - Amber Heard / Φωτογραφία: Apimages

Την ώρα που η επιτροπή των ενόρκων συνεδρίαζε, η νομική ομάδα του Johnny Depp κατέθεσε ένσταση και χαρακτήρισε «ακατάλληλο» ένα μέρος των τελικών επιχειρημάτων, που χρησιμοποίησε η ομάδα της Amber Heard την Παρασκευή. Ζήτησε, επίσης, από το Δικαστήριο να δώσει εντολή στην επιτροπή να το αγνοήσει.

Η ένσταση αφορά τη δήλωση του δικηγόρου της Amber Heard, Ben Rodenburg, ο οποίος είχε αναφέρει στο δικαστήριο πως αν τελικά, «δικαιωθεί» η ηθοποιός, η απόφαση αυτή θα αποτελεί ένα «μήνυμα στήριξης σε κάθε θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο».

Η νομική ομάδα του Depp υποστηρίζει ότι η δήλωση αυτή λειτουργεί παραπλανητικά κι «έχει σκοπό να κάνει την επιτροπή να επικεντρωθεί σε έναν ευρύτερο κοινωνικό στόχο, πέρα ​​από την υπόθεση».

Από νωρίς το πρωί, δημοσιογραφικά συνεργεία από όλο τον κόσμο βρίσκονται έξω από τη δικαστική αίθουσα, περιμένοντας την τελική απόφαση. Το ίδιο και οι θαυμαστές του ηθοποιού που έχουν ταξιδέψει από όλα τα μέρη, προκειμένου να δείξουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Οι ένορκοι ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις σήμερα στις 9 π.μ.. Οι ταυτότητες των ενόρκων θα παραμείνουν σφραγισμένες για έναν χρόνο.

Η δικαστής Penney Azcarate προειδοποίησε τους ενόρκους το πρωί να μη βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα και τους έδωσε εντολή να εξετάσουν προσεκτικά όλα τα σχετικά στοιχεία, πριν καταλήξουν σε ετυμηγορία.

Το φύλλο ετυμηγορίας έχει 42 ερωτήσεις, στις οποίες έπρεπε να απαντήσει η επιτροπή, πριν από την έκδοση της απόφασης, όπως αποκαλύπτει η DailyMail.com.

Το έγγραφο δόθηκε στη δημοσιότητα από το δικαστήριο στο Fairfax της Βιρτζίνια και όπως φαίνεται, διαθέτει 24 ερωτήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς του Depp και 18 για την Amber Heard.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top