Μελέτη για Συσσοβίτη: «Μπράβο του, φέρθηκε τίμια και αντρίκια»

Ο ηθοποιός είχε προκαλέσει αντιδράσεις μετά από δηλώσεις του για το #metoο

Ο Αλέκος Συσσοβίτης έκανε πρόσφατα κάποιες δηλώσεις που αφορούσαν το #metoo που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και η Ελεονώρα Μελέτη ήταν μία από τις παρουσιάστριες που τάχθηκαν κατά του ηθοποιού, λόγω αυτού. 

Αλέκος Συσσοβίτης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις του

Ύστερα από τη δημόσια συγγνώμη του Αλέκου Συσσοβίτη, η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» τόνισε πόσο τίμιο ήταν αυτό που έκανε. «Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει και να επιβραβεύονται. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη για μια παρεξήγηση που έχει προκληθεί χωρίς πρόθεση σαφώς από μια λανθασμένη πρόταση εγώ το θεωρώ εξαιρετικό και μπράβο του».

Ύστερα από τη δημόσια συγγνώμη του Αλέκου Συσσοβίτη για τις δηλώσεις που έκανε για το #metoo, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πόσο τίμιο ήταν αυτό που έκανε ο ηθοποιός

Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» τέλος… Δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο

«Ένα συγγνώμη, ένα σε αγαπώ αυτές τις μέρες μόνο καλό κάνουν. Το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκιο. Μπράβο του!», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Ελεονώρα Μελέτη: Γιορτάζει την επέτειό γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε από την πλευρά του: «Είναι προς τιμήν του που είπε ότι “κι εγώ σήμερα που το άκουσα κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η σύγχυση”. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι βγαίνουν για μια παρανόηση να λένε συγγνώμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top