Στέλλα Μιζεράκη: Συγκινεί το μήνυμα για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από τρία χρόνια

Ο Πάνος Ζάρλας, ο νικητής του Power of Love, πριν από τρία χρόνια σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο Πάνος σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα έκλεινε τα 31 του χρόνια και αύριο 31 Μαΐου συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που έχασε τη ζωή του.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος τους φίλους και τους συγγενείς του, ανάμεσα σε αυτούς και η τελευταία του σύντροφος Στέλλα Μιζεράκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η σχέση τους μάλιστα είχε συνεχίσει και μετά από αυτό μέχρι που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους διατηρώντας ωστόσο άριστες σχέσεις.

Αλεξάνδρου: H αποκάλυψη για τη βραδιά του τροχαίου του Πάνου Ζάρλα

Σήμερα που ο Πάνος Ζάρλας θα είχε τα γενέθλιά του, η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από την εποχή που γιόρταζαν μαζί στο σπίτι του Power of Love.

«Τα πρώτα σου γενέθλια που γιορτάσαμε μαζί και δυστυχώς το ένα από τα δύο. Σαν σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου… Ζεις μέσα στις καρδιές μας με το υπέροχο χαμόγελό σου!» έγραψε συγκινημένη η Στέλλα Μιζεράκη. 
Στέλλα Μιζεράκη - Πάνος Ζάρλας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top